Večeras na Trgu Slobode, proslava EXITovog rođendana uz CeeLo Greena!

CeeLo je sinoć oko 21h sleteo na beogradski aerodrom, pored mnogobrojnih pratilaca koji su pristizali tokom celog jučerašnjeg dana u čak 5 avionskih letova. CeeLo je veče proveo u izlasku po beogradskim restoranima i klubovima. Tim povodom je izjavio: “Oduševljen sam ovdašnjim ljudima i njihovom lepotom, pogotovo devojkama. EXIT je veoma poznat i cenjen festival u celom svetu i počastvovan sam što ću nastupiti na rođendanskoj proslavi festivala. Očekujem da ćemo se svi zajedno odlično zabaviti”.

U toku današnjeg dana biće organizovana konferencija za novinare, kao i meet&greet, tokom koga će fanovi CeeLo Green-a koji su se potrudili i pobedili u različitim meet&greet akcijama, imati priliku da upoznaju ovu veliku zvezdu i nađu se u njegovoj neposrednoj blizini.

Na Trgu Slobode postavljena je velika bina, širine preko 20 metara, sa vrhunskom produkcijom. Očekuje se izuzetno veliki broj ljudi zbog čega će biti postavljeno 5 video ekrana i dodatno ozvučenje po čitavom centru, kako bi svi prisutni mogli da vide i slušaju izvođače sa raznih strana- iz ulice Modena, Zmaj Jovine, iz Katoličke porte, ispred SNP-a...

Kišobrane ne morate nositi jer je najavljeno suvo i toplo vreme, ali apelujemo na sve građane i posetioce da dođu na vreme na koncert, odnosno do 20h! Novosađanima preporučujemo da u centar ne dolaze automobilima zbog predviđenih gužvi na parkinzima oko centra grada. S’ obzirom na to da se očekuje veliki broj ljudi, saobraćaj će biti regulisan, a kapije će biti postavljene na svim prilaznim pravcima ka trgu, gde će biti vršena kontrola svih posetilaca u cilju bezbednosti događaja. Predmeti za koje bude procenjeno da bi mogli da naruše bezbednost posetilaca, neće moći da su unesu na trg.

EXIT će svoj 13. rođendan proslaviti i uz vatromet, u raznim oblicima i bojama u trajanju od oko 4 minuta. Očekuje se vatromet velikog intenziteta i jedan pravi spektakl na nebu.

Satnica događaja:

20:30h Svi na pod
21:30h Zemlja gruva
22:45h EXIT R:Evolution warm up by Perpetuum Mobile
23:30h CeeLo Green

Podsećamo da je večerašnji koncert besplatan za sve posetioce!

cee lo greenexit festival 2013koncert