Mladić uboden nožem u Malom Mokrom Lugu, muškarac pao sa nadvožnjaka na autoputu

Muškarac star oko 38 godina teže je povređen oko 21.35 časova prilikom pada sa nadvožnjaka na autoputu ka Zagrebu, u delu između Dobanovaca i Ugrinovaca, rekla je Macura.

On je zadobio povrede više organa, glave, razderotinu lica, prelom nosne i butne kosti, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star 17 godina uboden je nožem oko 19.35 časova u Ulici Pavla Vasića 19 u Malom Mokrom Lugu i sa ranom u predelu desne butine prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Dve osobe su povredjene u udesu na Obrenovačkom drumu oko 01.30 sati od kojih je 23-godišnji mladić bez svesti prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a druga osoba stara 24 godine sa razderotinom kolena prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

U udesu na putu za Mirijevo ka Lešću rano jutros oko 03.00 časa muškarac star oko 45 godina, vozač, zadobio je povredu grudnog koša, a drugi muškarac zadobio je istezanje vrata, rekla je Macura i dodala da su povredjeni prevezeni u Urgentni centar.

Saobraćajni udes se, prema rečima Macure, dogodio i oko 19.55 časova na Pančevačkom mostu, ali je žena stara oko 37 godina, prošla bez vidljivih povreda, pa nije ni vožena u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 16 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari, dodala je Macura.

Izvor: Blic

beogradhitna pomoćsaobraćajna nesrećaubadanje nožem