Ovo su najjača prijateljstva među holivudskim zvezdama

Iako mnoga prijateljstva u svetu šoubiznisa deluju usiljeno i lažno, postoje i ona iskrena. Predstavljamo vam najpoznatije zvezde koje su i najbolji prijatelji, u nekim slučajevima i od malih nogu.

Dženifer Aniston i Kortni Koks

Od televizije do realnog života, Kortni i Dženifer su postale najbolje prijateljice još na početku snimanja serije “Prijatelji”. Dženifer često zna da kaže kako je bila šokirana iskrenošću i direktnošću Kortni kada su se prvi put srele, kao i kako se taj susret razvio u sjajno prijateljstvo.

Gvinet Paltrou i Madona

Od Madonine selidbe u Englesku 2002. godine, njih dve su nerazdvojne. Ne samo što dele istog ličnog trenera već imaju i sličan mentalitet perfekcioniste. Gvinet je izjavila da se divi Madoninoj posvećenosti poslu i da voli da se druži s njom jer je pride i veoma zabavna, ne samo u javnosti već i u kućnoj varijanti.

Salma Hajek i Penelope Kruz

Latino lepotice su glumile pljačkašice banke 2006. godine i od tada se razvilo prijateljstvo koje je sve jače. Srele su se na aerodromu, gde je Salma pozvala Penelope da živi kod nje dok se ne snađe. Najviše vole da zajedno putuju po svetu.


Slika: AP

Bred Pit i Džordž Kluni

Bred i Džordž su zajedno glumili u nekoliko filmova, uključujući i megahit “Ocean’s eleven”. Džordž je u šali njihovo prijateljstvo karakterisao nekom vrstom čudne muške veze, a Bred je 2008. izjavio da, iako žive potpuno različitim životima, ne mogu jedan zbog drugog.

Ben Aflek i Met Dejmon

Ben i Aflek su prijatelji od detinjstva. Sada, kao uspešni glumci, kažu da im je prijateljstvo sve jače i jače. Druže se porodično, gotovo su nerazdvojni, a skoro su izjavili i da imaju i planove da u što skorije vreme ponovo glume zajedno.


Slika: AP

Izvor: Alo

ben aflekbred pitdženifer anistondžordž klunigvinet paltroukortni koksmadonamet dejmonpenelopa kruzselma hajek