CAKANA OPLELA PO LUNI I ANABELI: Ja bih moju ćerku za uši izvukla odande, ne bi me sprečilo ni deset hiljada policajaca!

Sinoć su u emisiji posvećenoj "Zadruzi" gostovali brat i sestra Slobe Radanovića, kao i pevačica Cakana koja je u studiju javno rekla da ne podržava njegovu vezu sa Lunom Đogani i oštro prokomentarisala kako blogerku, tako i njenu majku Anabelu.

- Vrlo često vidim da se Sloba nasmeje sa Kijom, a ne sa Lunom. Luna se bori za njega, ali na pogrešan način. Luna će se desiti još mnogo kome. Ona je mlada, pred njom je tek život. Šta će se desiti sa njima kad izađu zajedno negde? Ljubomorne scene, tek ćete videti - počela je Cakana i nastavila:

- Šteta, mlada je, ona tek treba da živi, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da obema vidi leđa. Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim zvonom, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom - bila je oštra pevačica.

Ona je dodala da se ne slaže sa tim što Anabela Atijas podržava svaki potez svoje ćerke i da smatra da to nije ispravno.

- Ja bih moju ćerku za uši izvukla odande, ne bi me sprečilo ni deset hiljada policajaca - rekla je Cakana.

Ona se zatim obratila članovima Slobine porodice.

- Luna njega guši, ne znam zašto vam je glupo da to priznate - rekla je pevačica Slobinoj sestri i bratu, sa čim su se oni složili, i dodali da Radanović treba da se izjasni da li voli Lunu ili Kiju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

anabela atijascakanakija kockarluna đoganirijaliti zadrugaslobodan radanović