POKAJALA SAM SE ZBOG KOMENTARA O RIJALITI PROGRAMIMA: Rada Manojlović napravila grešku, koja ju je skupo koštala!

Rada Manojlović priznaje da ima visoko mišljenje o sebi te da je tako i izabrala Harisa Berkovića za dečka jer je i on zgodan.

Pevačica koja već godinama pleni stasom i glasom priznaje da joj je izgled doneo i neprilike, ali da ona ima ljude koji je štite.

Na pitanje da li su joj nudili "seks za jednu noć", odgovara:

- Neće ti neko iz publike baš tako lako prići. Moram reći da je mene „Grand” dosta zaštitio. Imam dobrog menadžera i klavijaturistu, koji me štite na nastupima od gazda i menadžera diskoteka - kaže pevačica, kojoj ispod fotografija na društvenim mrežama uglavnom pišu da je seksi cica.

- Osećam se seksi, ali ne uvek. Svesna sam kako izgledam. Generalno o sebi imam visoko mišljenje - priznaje Rada, i kaže da je zato i izabrala tako zgodnog dečka kakav je Haris Berković.

- Mislim da je to negde normalno, jer kao što se kaže "para na paru, vaška na vašku" ili "sličan se sličnom raduje" - poziva se Manojlovićeva na narodne izreke.

Rada smatra da ju je u karijeri i životu iskrenost vodila i ne kaje se zbog toga.

- Iskrenost me nije koštala, jer se nisam folirala. Ćutala sam o svemu. Ranije nisam ništa komentarisala. Kada tako postupiš, ništa te ne boli, znaš da ništa nisi rekao i da ništa ne može da bude upotrebljeno protiv tebe. U poslednje vreme sam počela neke stvari da komentarišem i da iznosim stavove. Od tada sam navukla na grbaču neistomišljenike i uvukla sebe u bespotrebnu raspravu, a ja nisam neko ko voli da se ubeđuje s ljudima - ističe Manojlovićeva, koja je nakon komentarisanja ponašanja Lune Đogani u "Zadruzi" dobijala uvredljive poruke.

- To je bilo kada sam komentarisala "Zadrugu", a dobro je poznato da rijaliti ima ostrašćenu publiku. Čak i ako nekome uputiš kompliment, drugi odmah misle da si ti protiv drugih i da im želiš nešto loše. Mnogi su to lično shvatili i mnogo sam negativnih komentara morala da obrišem. Pokajala sam se zbog svega toga, jer sam tri dana brisala komentare zluradih ljudi, koji su želeli mene da nauče pameti i da je sve ono što oni misle ispravno.

Manojlovićevu uskoro očekuje i put u Švajcarsku na lečenje kičme.

- Kičma više nije toliki problem već vrat. Počeo je da me probada bol i između lopatica pa ću morati kod doktora. Idem redovno kod kiropraktičara - kaže Rada i dodaje da su šminkanje i sređivanje opterećujući deo njenog posla, te da ona privatno voli da bude opuštena.

- Uvek sam bila asocijalna i neko ko ne voli preterano da se druži, izlazi, sprema, sređuje... To je kontradiktorno mom poslu, koji zahteva da sam stalno sređena, na štiklama, da imam dobru frizuru i da budem namontirana. Negde sam u neskladu sa svojim poslom jer sam kućni miš. Volim da budem potpuno neupadljiva, kod kuće u nekoj cvetnoj letnjoj haljini, gde me niko ne bi primetio bez šminke, u papučama ili patikama, ali to ne može tako kada idem na nastup - kaže pevačica i dodaje:

- Volim da se posvetim sebi u četiri zida ili da provedem kvalitetno vreme sa ljudima, koji me ne pitaju ništa o naslovima u novinama ili šta se zaista desilo u nekom momentu u mom životu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

komentarirada Manojlović greškarijaliti programZadruga