EMOTIVNA ISPOVEST NAKON TRAGIČNOG GUBITKA: Milić Vukašinović progovorio o smrti ćerke Maje!

Najgledanija emisija o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 30. septembra u 14 časova donosi ekskluzivne vesti o javnim ličnostima, kako iz Srbije, tako iz regiona.

U ovonedeljnoj emisiji gledaoci će imati priliku da čuju emotivnu ispovest Milića Vukašinovića nakon smrti ćerke. Naime, javnost je krajem jula ove godine potresla vest da je ćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, izvršila samoubistvo u svom domu u Sarajevu i to samo nekoliko sati pošto su je otac i njegova supruga posetili.

Prvi put posle njene smrti, Milić Vukašinović je odlučio da stane pred kamere emisije "Premijera-Vikend specijal" i ispriča sve o najtežem periodu u životu. Milić je Nemanji Vujičiću kroz razgovor otkrio sve o njenom lečenju, bolesti, njihovom lošem odnosu, ali i šta je prethodilo njenom samoubistvu, s obzirom na to da je bio u Sarajevu neposredno pre njene smrti.

- Bol ostaje, život ide dalje. Što vreme više prolazi, taj bol je samo dublji i jači. Ona je čak imala dvoje dece koje su joj oduzeli zbog zavisnosti, ali ni majčinski instinkt nije mogao da pobedi zavisnost - rekao je Milić između ostalog, a celu ispovest o životu i smrti njegove ćerke gledaćete u nedelju u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Izvor: TV Pink/Promo
Foto: TV Pink/Promo

Maja Avdibegovićmilić vukašinovićTOP