SVE SAM SMIŠLJENO URADIO: Nemanja Tošić iskreno o diskvalifikaciji iz "Zadruge" i odnosu sa Lunom

- Istina je da sam sve uradio smišljeno, jer sam želeo da izađem, nisam više mogao ono tamo da izdržim, jer sam počeo da se koljem s ljudima - rekao je Nemanja Tošić po izlasku iz rijalitija.

Tošić se osvrnuo na odnos sa Lunom Đogani, prema kojoj je počeo da gaji emocije.

- Video sam da je baš plakala. Iskreno, nisam očekivao da će baš ovako da reaguje, i da će moj izlazak toliko da je pogodi, ali to kad sam video onda sam skapirao da sam joj baš mnogo drag, što mi baš prija. Mislim da je i ona tek sada skapirala koliko sam joj drag. Na žalost, ali je tako. I da sam znao da će toliko da se smori, ne bih sigurno uradio ono što jesam, i ne bih hteo da izađem, jer bih onda gledao nešto sasvim drugo, što je i trebalo da gledam realno. Gledao bih samo da sa njom provodim vreme i na to bih se samo fokusirao, i onda bi me bolelo uvo šta ovi rade. Nego sam ja poludeo tog dana i zbog svega što se dešavalo. Sa Rebekom sam se svađao, savladavao sam se, ali jednostavno na kraju prekipi. Sve se skupi, pukneš i kraj priče - naveo je Nemanja.

Na pitanje da li zna da je Lunin otac, Gagi Đogani izrazio žaljenje zbog njegove diskvalifikacije, te da smatra da bi uspeo da osvoji Lunino srce da je duže ostao, Nemanja kaže:

- Znam. Evo da, čuo sam se sa njim baš juče, dali su mi njegov broj da mu se javim, i on me je oduševio. Svašta nešto mi je rekao, ali ajde neka to ostane između nas dvojice, ali mogu da kažem da me je baš podržao maksimalno za sve. I on kaže baš - vidi se i za stav, i za emocije prema Luni - iskren si, nema šta. Gledaš pošteno i realno, i pričaš direktno, a ne nešto okolo naokolo. Tako da me je oduševio i drago mi je da sam imao priliku da popričam sa njim.

Izvor: Blic.rs/Espreso
Foto: tntn1986/Instagram

gagi đoganiluna đoganinemanja tošićZadruga