"ZAA" u novom sastavu 28. decembra u Starom Bitefu

Poznati bend „ZAA“ će prvi put nastupiti pred beogradskom publikom u novom sastavu 28. decembra u Starom Bitefu.

Od regea, preko daba, do soula, od Kruševca do Beograda i dalje, na muzičkom potezu koji objedinjuje dobre i pozitivne muzičke tradicije, plesne ritmove stare škole sa novim zvukom. ZAA je grupa koja je iznedrila mnoge poznate muzičare i poneku zvezdu, ZAA je baza i muzičko skrovište za mnoge muzičare i muzičke sladokusce. Oni će u novom i podmlađenom sastavu po prvi put nastupiti u Beogradu, u klubu Soul Society, u petak 28. decembra.

Uz lidera grupe Ivana Đokića, nezamenljivog Zlatka Petkovića (bubnjevi), Anđelu i trombonistu Nikolu Stanojevića novi članovi grupe, koji već uveliko rade na četvrtom studijskom albumu, postali su - Iva Pažin (klavijature, vokal), Sava Živanović (bas) i saksofonista Nikola Miloradović.

Kao specijalni gosti nastupiće i Grupa DRAM, koja će otvoriti koncert. Dram postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje im je: kombinacija Blue-Eyed Soul-a, popa i američkog roots roka. Muzički uzori: Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo i mnogi drugi.

Na prednovogodišnjem koncertu u Soul Society klubu, grupa ZAA će nam pokazati šta je značila do 2018, a šta nam sprema za budućnost. Nakon 10 godina, uz stalne inovacije i uspehe ZAA vraća se u petak 28. decembra, sa renoviranom postavom i aranžmanima pesama koje već znate i novim još uvek niste čuli.

- Vraćamo se u Beograd podmlađeni, renovirani, prepuni energije, nove muzike i starih hitova. Spremite se za napad ljubavi i gruva u Soulu, u petak 28. decembra. Ovu godinu ćemo završiti sa totalnom feštom, radujemo se druženju sa publikom i koncertu u starom dobrom Bg klubu! Voli vas ZAA! – poručuju fanovima članovi famoznog kruševačkog benda.

Izvor: Promo
Foto: Promo

bitefzaa