SNEŽANA ILIĆ IZVREĐALA ZORICU MARKOVIĆ: Ti si obična krčmarica! (VIDEO)

Pevačica Zorica Marković je predložila pesmu ''Jadranka sija'' kojom će nastupati na drugoj "Zadrugoviziji" koja će biti emitovana ove nedelje na Televiziji Pink.

U grupi sa Zoricom su i zadrugarke Rebeka Popović i Snežana Ilić. Međutim, danas je došlo do opake rasprave kada je sudija zahtevala posebne uslove za vežbu, ali i nastup.

- Kad smo se dogovarali, rekla je da hoće. Šta sada nije u redu... - pričala je Rebeka, a onda se uključila Zorica koja je počela da priča Snežani šta treba da radi, na šta je sudija rekla:

- Ja se ne svađam. Šta se sad mešaš ti, Zorice? Hajde mi kaži koje si knjige pročitala i šta si završila od škole?! Ti si rekla da ćeš ti da pevaš. Idi uređuj svoje kafane. Ti si krčmarica - pričala je Snežana, a Zorica je pocepala papir sa tekstom pesme i polila joj krevet.

- Više neću ovo da trpim, nemam kako da učim tekst. Neka reaguje neko odmah. Ti si jedna podg*zna muva! - vikala je Snežana iznervirano, a onda se joj se obratila Rebeka Popović:

- Šta hoćeš ti, svi ti udovoljavamo? Ti me vređaš ovde, mogu ćerka da ti budem. Kako te nije sramota... - pričala je Rebeka razočarano.

Situacija se kroz nekoliko minuta smirila, pa je sudija otišla do garderobera da se presvuče. Nije ni slutila da će joj se i tamo ovog puta obratiti Ljuba Pantović. Razlog njihove svađe bila je nerašćišćena prošla rasprava gde je sudija provocirala sve zadrugare da nemaju završene visoke škole kao ona.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

snežana ilićZadrugaZadrugovizijazorica marković