POKUŠAJ TI DA OTPEVAŠ NEŠTO: Marko u emisiji osuo paljbu po Luninim hejterima (VIDEO)

Marko Miljković je sinoć gostujući u emisiji "Zadruga - narod pita" branio svoju devojku Lunu Đogani i osuo paljbu po njenim hejterima koji je prozivaju. On je apelovao takođe da rat između njegove lepše polovine i Kristine Kije Kockar treba da se prekine.

- Ako hoćeš da osuđuješ nečije pevanje, onda pokušaj ti da otpevaj nešto! Ti hoćeš da budeš Marko Miljković?! Pa padaš na sitne fore! Mislim, ovakvi što se javljaju, nemam komentar. Taj rat između Kije i Lune treba da se prekine, ne znam čemu to. Svako je za sebe - rekao je Marko Miljković, aludirajući na to da bi taj sukob konačno trebalo da prestane.

On je potom objasnio da se ne čuje sa Kijom i obrazložio zbog čega.

- Nemamo kontakt, malo je sad to zeznuto pitanje. Ja iz poštovanja prema Luni ne bi trebalo da imam kontakt, ni poštovanje, s obzirom na reči koje je izgovorila u nekom periodu i kad smo stupili u vezu. Pljuvanje po Luni je po meni bezveze, tako da ne vidim poentu da imamo razgovor bilo kakav. Najverovatnije ne bih, jednostavno, tako je. Ona je ogorčena na Lunu po nekim izjavama, glupo bi bilo da bilo kakvu priču imamo ona i ja. Imali smo korektan odnos u Zadruzi, ali to nije ništa specijalno - rekao je Miljković.

Izvor: Telegraf.rs/Informer.rs
Foto: markomiljkovic/Instagram

luna đoganiMarko MiljkovićpevanjeZadruga - Narod pitažestoke uvrede