PLJUŠTALE UVREDE I PSOVKE: Aleksandra Nikolić usred emisije zvala policiju da je zaštite od Ane Ćurčić (VIDEO)

Sinoć se na ružičastoj televiziji emitovalo do sada najuzbudljivije izdanje emisije "Narod pita", budući da se gledaocima ukazala prilika da gledaju vatreno suočavanje pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić i drugoplasirane Ane Ćurčić. Voditeljka Ana Radulović je ugostila ove dve bivše zadrugarke, koje jedna drugu ne mogu da smisle, što je dokazao i njihov okršaj uživo u programu, koji je nakon prečešljavanja svih aktuelnih tema, eskalirao u toj meri da je Aleks posegnula za telefonom i pozvala policiju.

Naime, po povratku sa kratke pauze za reklame, usledio je žestok sukob Ane i Aleksandre, zbog kojeg je Nikolićeva pozvala policiju.

- Žena mi preti ovde nekim ljudima, ne znam o čemu ona priča... Da, ja sam u emisiji - pričala je Aleksandra u pozivu sa policijom.

- Zašto je krenula svađa - pitala je voditeljka.

- Zato što je neko ko se lažno predstavlja - rekla je Ana.

- Naziva me prostitutkom, rekla sam da znam ono najgore o njoj što neću ispričati ovde. Žena mi preti, šta treba da je se plašim ovde?! Ne znam čega se bojiš, zašto zoveš neke ljude - rekla je Aleks.

- Aleksandra, ja te izazivam, ajde reci ovde - rekla je Ćurčićeva.

- Zvala si ovde ljude da me maltretiraju, žena od 50 godina ovo radi, sram te bilo! Ja nisam ološ ovde! Od sinoć se dopisuje sa nekim ljudima da traži informacije o meni. Žena mangup, do mojega mangup. Kad bude ušla Kačvenda u "Zadrugu", nećeš znati gde si šuplja! Filipe, žena me vređa usred emisije, neću da ćutim! Ja sam zvala policiju, što da je ne zovem?! - rekla je ona Filipu Caru preko telefona.

- Šta grad zna o tebi?! Da su te zvali "Pčelica Maja", dok si bila mlada jer si letela s cveta na cvet, da si se vukla sa svakojakim kriminalcima. Ja sam čula da je zovu "Pčelica Maja", da je letela sa cveta na cvet. Naravno da se plašim, jer si baratala sa kriminalcima. Budala je mala reč za tebe - nastavila je rafalno Nikolićeva.

- Ti si ustvari mene izvređala i sve si rekla izokola, a ništa nisi rekla - rekla je Ana.

- Glupa si kao točak i jedino što znaš je da cmizdriš. Kad budem bila u tvojim godinama, ja ću biti magistar, lažna žrtvo nasilja - nastavila je Nikolićeva sa uvredama na Anin račun.

- Za ovo ide tužba. Praviš lažnu frku - rekla je Ana i najpre telefonom pozvala svog bivšeg supruga, a potom i sadašnjeg emotivnog partnera Acu Bulića.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

aca bulićAleksandra NikolićAna Ćurčićemisija "Narod pita"Filip Carnarod pitaZadrugaZadruga - Narod pitaZadruga 6