Vesna Mandić prisustvovala "Green carpet Fashion awards" Italia 2019

Italijanska modna komora u saradnji sa Eco-Age, pod pokroviteljstvom grada Milana, po treći put za redom je organizovala "Green carpet Fashion awards" Italia 2019, koji je održan 22. septembra, u Milanskoj skali (La Scala).

Zašto zeleni tepih? GCFA nagrađuje i ističe najbolje iz lanca luxusne mode, pojedince i kompanije, u više kategorija, koji svojim radom unapređuju i sprovode održivost, tj. očuvanje životne sredine i planete.

I ove godine, u Milanskoj Scali i na zelenom tepihu su viđene brojne najpoznatije ličnosti iz celog sveta, ne samo iz mode, što je potvrdilo činjenicu da je "Green carpet" najglamurozniji modni događaj koji okuplja samo najpoznatije kreatore, supermodele, novinare, blogere i najuticajnije ličnosti iz modne industruje.

Velikom scenom velelepne Milanske skale prodefilovale su brojne piznate ličnosti kako u ulozi voditelja i dodeljivača nagrada, tako i sami dobitnici.

Najveće stojeće ovacije je dobio modni kreator Valentino kome je glavnu nagradu dodelila Sofija Loren.

Ove godine, među uglednim i odabranim zvanicama bila je i Vesna Mandić, vlasnica agencije "Fabrika", koja je zvanično pozvana na "Green carpet" i dodelu GCFA u Milanskoj skali.

Izvor: Promo
Foto: Promo

fabrikaGreen carpet Fashion awardsVesna Mandić