Bioskop za decu iz vrtića "Palčica": Mališani iskoristili nagradu konkursa "Najlepša bašta Novog Sada"

Sredinom juna ove godine održan je izbor za "Najlepšu baštu Novog Sada" u akciji kompanije Color Media Communications u saradnji sa dnevnim listom "Dnevnik" i "Novosadskom televizijom" na kome je pobedu odnela Elizabeta Carević iz Sremske Kamenice koja je kao glavnu nagradu ovog konkursa osvojila vikend-putovanje u Opatiju u hotel "Grand hotela Adriatic".

Na konkurs "Najlepša bašta Novog Sada", koji je pokrenut u aprilu mesecu ove godine, prijavilo se 34 ljubitelja cveća i prirode, a 20. juna u najlepšoj gradskoj bašti Novog Sada - Dunavskom parku, dodeljene su nagrade svim pobednicima, a priznanje je, na radost najmlađih, dobio i vrtić „Palčica”, koji je uredio deo obdaništa uz pomoć vaspitačica Evice Babin i Slađane Zec, dece i roditelja.

– To je akcija u kojoj žiri osvaja najvredniju nagradu jer su nas mališani ostavili zadivljenima budući da su iznad svih kategorija – rekla je glumica Olivera Balašević prilikom dodele nagrada i objasnila zašto su se i ovi vredni mališani našli među nagrađenima: – Poput pčelica, oprašili su i oplemenili sva nastojanja velikih da izdanke lepote zaseju u svaku pukotinu zabetoniranog grada. Predlažem da se sledeće godine uvede kategorija najlepših novosadskih pokretnih cvetića, ne da bi se nagrađivala, već da bi nas nagrađivala i podsećala da sve kreće iz semena.

Deca iz starije grupe dobila su kao nagradu odlazak u bioskop „Arena Cineplex” na jednu od dečjih projekcija, a nagradu su danas i iskoristili kada su svi zajedno prisustvovali projekciji filma "Kralj lavova" na koju su ih odvele njihove vaspitačice.

arena cineplexbioskopcolor media communicationsdnevnikIzbor za najlepšu baštu Novog SadaKralj lavovanajlepsa basta novog sadanovi sadnovosadska televizijansproglašenje pobednikavrtić palčica