Deichmann Fashion Talk: Zvonko Marković - Visoka moda bi trebalo da bude nešto što je najbliži odnos mode i umetnosti

Prva modna konferencija namenjena modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu pod nazivom "Deichmann Fashion Talk" održana je 16. oktobra u hotelu Metropol u Beogradu. Pored ostalih, ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Milica Pavlović, prva brend ambasadorka kompanije Deichmann kod nas.

Treći panel - „High Fashion vs Street style - Moda na pisti i moda na ulici“ otvorila je moderatorka Jelena Gajšek, predstavljajući govornike koji su ovog puta bili modni kreatori Zvonko Marković, Gala Borović, Irena Grahovac, Nemanja Pantelić i Dragana Grnčarski, ispred modne agencije „Select“.

Zvonko Marković je ovom prilikom rekao:

- Visoka moda bi trebalo da bude nešto što je najbliži odnos mode i umetnosti. Dakle, trebalo bi da se okrene tome šta bi mogao da donese novo, drugačije, sveže u modu i da modu tretira na umetnički način. Kada se pričalo o blogerima, bilo je više ljudi. Sad kad pričamo o modi, o nečemu konkretnom, o nečemu od čega može da se živi, tu već ljudi manje pronalaze sebe – tu je već nešto nejasno, tu mora da se radi - rekao je on i naglasio: - Šta god da radite, morate da donesete nešto svoje.

O čemu se još diskutovalo tokom panela pogledajte u video snimku u nastavku:

beogradDeichmann Fashion Talk 2019DeichmannFashionTalkinfluensermodazvonko marković