JOGA AKROBACIJA: Jelena i Novak Đoković pokrenuli lavinu komentara! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji se izolovao u svom domu sa porodicom zbog pandemije koronavirusa, pronašao je način kako da zabavi sebe, ali i fanove širom sveta koji ga prate.

Iako to ne radi baš često, Novakje ovaj put objavio privatni video iz svog luksuznog doma koji je delom predstavio javnosti - reč je o snimku u kojem sa suprugom Jelenom izaziva pratioce na socijalnoj platformi Instagram da urade akrobaciju koju su njih dvoje uspešno savladali.

Osim njihovih vratolomija, koje su zasigurno sve ostavile bez daha, pažnju pratilaca privukao je i enterijer njihovog dnevnog boravka u kojem preovladavaju beli mermer i kristalni luster.

- Srećan Uskrs svima koji danas slave. U iščekivanju pravoslavnog Uskrsa, Jelena i ja smo odlučili da vas pozovemo da probate joga akrobaciju u paru sa partnerom, detetom, roditeljem ili sa kim god provodite vreme. Malo kućne aktivnosti neće škoditi, a verujem da će vam biti zabavno - poručio je Đoković, koji je još jednom u nizu oduševio pratioce.

Izvor: Pink.rs
Foto: djokernole/Instagram

izolacijajelena i novak đokovićjoga akrobacija