NEĆE HTETI NI DA ME VIDI, NE ŽELI DA ČUJE ZA MENE: Ermina Pašović misli da joj otac neće oprostiti učešće u rijalitiju (VIDEO)

Zadrugarka Ermina Pašović sve vreme plakala je dok je gledala svoje uspomene, osim dela iz "Zadruge 3", kada je prikazana njena veza sa Banetom Čolakom. Pašovićeva je tada počela da se smeje. Pašovićeva je videla i slike sa rodbinom, prijateljima, svojim ljubimcima, kao i slike iz mladosti. Svi su prokomentarisali kako je njen sin lep.

- Na početku slike sa Kanom... Tako sam ga ostavila, kada sam imala poziv, promenio mu se glas, frizura, nije mi dobro. Onda Mia i Blic, kada je bio rođendan. Srce moje drago. Uspoemene sa Banetom, to je simpatično, deo moje prošlosti, to mi ne smeta, tako je, kako je. Ima i slika sa Dejanom Milićevićem, kada sam radila kao frizerka za spot. Bile su i dve slike sa Bečkog fešn vika. Ne nedostaje mi posao, ovde me maltretiraju svi za šišanje. Najdraže su mi uspomene sa Kanom, ali sa Gagijem one su top. Sa Gagijem sam imala više trenutaka srpdnje, sa Banetom je bilo svega i svačega, ali ne bih volela da ih nije bilo. To je deo moje prošlosti, tako je, kako je. Da vratim vreme, sve bih drugačije uradila - rekla je Ermina.

- Ja sam ostario deset godina - prokomentarisao je Gagi Đogani, koji je video sebe sa crnom kosom.

Voditelj Milan Milošević ponovo je podigao Erminu, koja je i dalje plakala zbog svojih uspomena.

- Kan je vezan za mene, kod oca neće da noći. Slika sa ocem, to me pogađa, znam kako je bilo, nikad tako neće biti. Ulazak mi neće oprostiti, branio mi je i da gledam rijaliti. Susret nam neće biti nikakav, jer se neće sresti sa mnom. Svako odgovara za svoje postupke, fali mi, otac mi je, ali znam da od toga nema ništa. On ima svoje ja. Moj otac nije dve godine pričao sa majkom, jer je došla na moju svadbu, a on nije za to. Kada se rodio Kan, tada se sve promenilo. Ja sam jedinica. Dobila sam i infomarciju od tetke da je tako kako mislim, ne želi da čuje za mene. Kad izađem, donela sam odluku, posvetiću se sinu - govorila je Ermina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

bane colakErmina PašovićZadrugazadruga 3