SA NJOM IMAM PRIJATELJSKI ODNOS KOJI LIČI NA LJUBAVNI: Mirko Gavrić progovorio o Anabeli Atijas i Luni Đogani (VIDEO)

Mirko Gavrić tokom emisije "Zadruga - Narod pita" progovorio je o Anabeli Atijas i njenoj ćerki Luni Đogani.

Producent je sa Anabelom u odličnim odnosima, ali tako nije sa ćerkom svoje prijateljice.

- Odnos se zasniva na toleranciji, poverenju, iskrenosti i ljubavi. Samo treba da se zna šta su prioriteti. Jedan prijateljski odnos dosta liči na ljubavni, samo u ljubavnom se emocije pokazuju na drugi način - rekao je Mirko, kog je gledateljka pitala zbog čega se javno "odrekao" Lune Đogani.

- Ja sam o tome pričao, ponovo zovete i postavljate ista pitanja. Odgovorio sam na isti način kao što je i druga strana. Dosta sam ćutao i trpeo tuđe budalaštine i gluposti. Ova pitanja se ponavljaju, siguran sam da smo se čuli, ali uporediću vokal da bih javno potvrdio. Imam apsolutan sluh, uši su mi jako istrenirane - izjavio je on.

- Proveri ako ti je to bitno, nisam se uključila u tu emsiju - kazala je gledateljka koju je takođe zanimalo zbog čega Anabelu nije odbranio od Gagija Đoganija.

- U trenutku sam dobio udarac od Gagija, ja sam otvorio gepek da uzmem miksetu i udarim ga, a onda je Anabela odletela i upiškila se u gaće. Je l' sada ima opravdanja? Da li tražite krv? Rekli ste da emisija neće biti interesantna jer smo spustili loptu - vikao je Gavrić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

anabela atijasluna đoganimirko GavrićZadrugaZadruga - Narod pitazadruga 3