NISAM SE SNAŠAO: Mitar Popović izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući održano vanredno izbacivanje iz "Zadruge 4". Voditelj Milan Milošević podigao je Tomu Panića, Anabelu Mićić, Mitra Popovića i Anu Bulatović.

Vrlo brzo Milan je saopštio zadrugarima da su Anabela i Toma bezbedni.

- Ne bih volela da odem, ali ako gledaoci kažu, tako je. Ne ide mi se iskreno. Mislim da nisam još uvek sve pokazala - rekla je Ana.

- Mislim da nisam pokazao ništa konkretno - rekao je Pop.

Milan Milošević saopštio je zadrugarima da Belu kuću napušta Mitar Popović Pop. On se pozdravio sa zadrugarima i zaputio ka studiju.

Mitar Popović Pop nakon napuštanja imanja razgovarao je sa Dušicom Jakovljević.

- Defintivno jedan dobar momak Zadruge. Zašto ti? - upitala je Dušica.

- Ja se nisam snašao, bio sam to što jesam, to ljudima ne pije vodu, ali sam srećan najiskrenije što idem kući. Najmanje sam bio aktivan za crnim stolom, gledam svoj život, ne komentarišem ljude - rekao je Mitar.

Dušicu je zanimalo Popovo mišljenje o Moniki Horvat i Matoroj, kao i Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

- Sve to što se izdešavalo za ovih 15 dana je previše čudno. Ne znam da li se Monika zaljubila u Matoru. Ne znam šta da ti kažem o njima. Što se tiče Aleks i Cara to mi deluje jako fejk. Mnogo je nerealno sve to, od Paule, Frana, Anđela, Ivane. Ja mislim da se Anđelu dopada Paula. Pričao sam sa Franom, nije mi jasno što se pomirio sa Paulom ali on nju voli - rekao je Mitar.

Mitar smatra da se Paula kaje zbog cele priče oko Frana, nje i Anđela.

- Ona za stolom deluje jako, ali van stola mi vidimo svašta tamo. Ona ima da kažem neki vid maske, gde ona pokaže da je možda čak i ranjena. Ona se kaje zbog Anđela - iskren je bio Pop.

Mitar je otkrio ko su njegovi favoriti.

- Moji favoriti su Kristijan i Miljana. Oni su pravi šoumeni. Miljanin odnos sa Mišelom je jako zanimljiv. Nije mi jasno da li on koristi tu situaciju sa Miljanom - istakao je Pop.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana BulatovićAnabela MićićizbacivanjeMitar Popovićtoma panicZadrugazadruga 4