Čačak podržao kampanju "Zelena Srbija": Sadnja Kuglaste katalpe sutra u dvorištu Narodnog muzeja u Čačku

Kompanija Color Media Communications pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije u decembru sprovodi kampanju "Zelena Srbija".

U sklopu kampanje "Zelena Srbija" biće organizovana sadnja drveća u 10 gradova i opština Srbije kako bi se podigla svest građana, lokalnih samouprava i kompanija o tome koliko je značajno pošumljavanje Srbije.

Direktorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, kao društveno odgovorna institucija želi da doprinese podizanju svesti po pitanju ove teme i razmeni iskustava sa zemljama koje imaju diplomatska predstavništva u Beogradu.

U petak, 4. decembra sa početkom u 11.00h biće organizovana sadnja Kuglaste katalpe u dvorištu Narodnog muzeja u Čačku.

Tom prilikom prisutnima će se obratiti Maja Gojković, potpredsednica Vlade Republike Srbije i minstarka kulture i informisanja, Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, Slađan Velinov, direktor Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije i Nj.E. Thurain Thant Zin, ambasador Unije Mjanmar u Srbiji.

čačakDirektorat za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbijekuglasta katalpamaja gojkovićMilun TodorovićNj.E. Thurain Thant Zinozelenjavanjesadnja drvećaSlađan Velinovzelena srbija