ČULA SAM SVAŠTA NAPOLJU, ZA SVAKU NJEGOVU UVREDU, TU JE MOJ ADVOKAT: Mina Vrbaški osula paljbu po bivšem dečku Filipu Caru

U razgovoru sa Minom Vrbaški putem telefonskog video-poziva u emisiji "Pitam za druga", voditelji Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi su sa njom porazgovarali o Filipu Caru.

- Kako ćeš biti sa Carem kada uđeš? -upitao je Panda.

- Ja sam došla do nekih saznanja, da se pričalo o nekim tužbama. Ja ne vidim razlog da mene neko tuži, on je meni prvi pomenuo porodicu. On je dužan i Bogu i narodu i Pinku. Tako kako se ponaša, to je njegova sramota. On od mene ne zaslužuje nijednu jedinu reč. Za svaku uvredu koju kaže, tu je moj advokat. Mogu takvim stvarima da se pozabavim, što je rekao da će da j*be moju mamu, da će mene pesnicom u glavu. Ne postoji jedna lepa reč za njega - rekla je Mina.

- Da li ti je neko nešto rekao da preneseš? - nadovezao se Kendi.

- Ima nekih stvari, dosta ljudi me je kontaktiralo. Ovoga puta neću da se bavim tim. Moj cilj je da budem nasmejana, da se posvetim Franu i našem odnosu. Želim da povedem ova tri meseca u miru. Ne želim toliko da se opterećujem. Imam svoje muke... Kako bude biće - zaključila je Vrbaški.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

 

 

Filip CarintervjuMina Vrbaškired tvStefan Kandić KendiStefan Miloševićzadruga 4