KOD BIKOVIĆA U KOMŠILUKU: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić pazarili stan vredan 750.000 evra!

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić uskoro će se useliti u luksuzni dupleks koji su pazarili u blizini Kalemegdana, a kako se priča - prvi komšija im je Miloš Biković.

U pitanju je kompleks na Dorćolu, u kojem se cena kvadrata kreće od 2.350 do 3.400 evra.

Komšije kažu da su Anastasiju srele u kompleksu u koji treba da se useli, ali ne i njenog izabranika, koji i dalje više vremena provodi u Novom Sadu.

- Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe - ljubazno je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

I jedan bračni par podelio je skoro iste informacije.

- Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio - ispričale su komšije.

Inače, Anastasija sada vreme boravi i noći u neposrednoj blizini kompleksa na Dorćolu, u ulici Strahinjića bana.

- Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko - rekao je dečko koji se predstavio kao zaposleni u obližnjem kafiću.

Kako se priča, Anastasija i Đorđe u luksuznom kompleksu kupili su dva stana od po 100 kvadrata.

Oni se nalaze jedan iznad drugog, pa je par napravio dupleks. Isti, navodno, ima čak 5 soba. Kada se kvadratura pomnoži sa cenom, dolazi se do zaključka da je ovaj par za novi životni prostor dao čak 750.000 evra.

Izvor: Stars/Telegraf.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

anastasija ražnatovićđorđe kuljićkupovina stanaluksuzna nekretninamiloš bikovićstan na dorćolutop_slider