ONA ME JE UNAKAZILA: Sanja Stanković iskreno o odnosu sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom (VIDEO)

Gosti emisije "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su Sanja Stanković, Filip Car i Lepi Mića. Bivšim zadrugarima prikazan je klip mnogobrojnih svađa Sanje Stanković i njene bivše devojke Jovane Tomić Matore.

- Najodvratnije i sa njene i sa moje strane, bile smo zajedno u emisiji i želim da se tu sve zaustavi, imala bih ja dosta toga da ispričam, ali ne želim da se nastavljam. Ona voli da me komentariše i preti, bilo je lepo, ne ponovilo se, ona me je najviše unakazila tamo - prokomentarisala je Sanja ove scene.

- Ovaj klip bi trebalo da gledaš sedam miliona puta, da ti se tako nešto nikada više ne bi ponovilo! - poručio joj je Mića.

Tokom emisije, Darko iz Beograda želeo je da se obrati bivšim zadrugarima:

- Ja sad obožavam Miću, kad vidim sa kim ima posla, divim mu se. Svaka čast, prva liga, surovo iskren si, samo malo da smanji psovke. Svaka čast, kada sam čuo prethodnog gledaoca, ja vam skidam kapu. Postaviću svima neko pitanje. Želim Sanji da kažem da ne bi trebalo da za sebe kaže kako je glupa, to je neki moj savet, mora da ima dostojanstvo, da pročita nešto, da drži do sebe. Mora nešto da te zanima, jer si tu gde jesi. Filipe, druže, top si, ali ti zameram jednu stvar, nemoj toliko pića. Kad popiješ, nisi taj čovek, ne treba ti to, treba da znaš kad da staneš, samo to smanji, inače si top. Šteta za tebe, vidim da si korpulentan, ne znam šta si tražio sa Minom. Druže moj, ne razumem te, verovatno zato što je lepa, ali nije sve u lepoti. Voleo bih svima da postavim jedno pitanje. Prvo Mići... Ko je najgluplji zadrugar, ko je ispao najveći šmeker i ko je najpokvareniji? - pitao je gledalac.

- Car je ispao najveća budala na svetu, nema žute banke nakon deset meseci, to je za mene glupost i budalaština. On je ispao glup. Ružno je reći, ali su mnogi neinteligentni. On je promašio ljubavi i prijateljstva, nasekirao roditelje. Čovek je glup kada napravi glupe postupke. Maja je iskoristila druženje sa Carem i ušla u vezu sa njim, Maja je ispala pametna, na primer. Ono što je želela, to je i dobila. Rialda je ispala mudra i lukava. Sanja je ispala preglupa, najgluplja na svetu - govorio je Mića.

U tom su se momentu posvađali Sanja Stanković i Filip Car, a zadrugarka ga je čak i polila vodom, pa krenula na njega. Naime, Filip je izneo kako ga je Sanja zadovoljavala, što je nju razbesnelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Filip CarJovana Tomić Matoralepi mićamatorasanja stankovićZadruga