NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Bora Santana udario Sandru Rešić u najbolniju ranu, spomenuo joj pokojnog oca i izazvao haos (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugare Sandru Rešić i Boru Santanu koji su se više puta žestoko sukobili.

Tenzija je dostigla vrhunac kada je Santana spominjao Sandrinu majku i pokojnog oca, pevača Nina Rešića.

- Još jednom li mi kevu uzmeš usta, toliko ćemo da se vučemo po sudovima, da nisi svestan! Ja ti ne pretim tučama, bitkama i to, kažem ti ovako... Nemoj Cicu da si mi uzeo u usta ili pokojnog ćaleta - zapretila je Sandra.

- Znaš li ti šta je meni njena majka uradila? Udarila me je 2, 3 puta, izbila mi je vazduh - govorio je Bora.

- Ja bih sad jednu najavu uradio za nju... Sandra Rešić je morala da se prikloni nekim ljudima, kao što su Tara, Ša i Vuk Mob, kojima je bila desna ruka. Ona nije bila svoja, dobila je sve što je trebalo, oni su svi ostvareni, ona je bila ispod cele te situacije, šlihtala se i trudila da komentariše nešto što nije ni mislila u tom momentu - dodao je Santana.

- Nisam uopšte ni slušala pijanog Boru. Ne podilazim nikome, isključivo sam pravi prijatelj ljudima koje pustim u svoj život, verujem da on ima malo prijatelja. To se ne zove pralja, nego vođenje računa o higijeni, zato ja nisam kuvala, nego su mi Matora i Rialda kuvale. Ja sam presrećan čovek, ako je moja najgora uvreda da sam buljava - prokomentarisala je Sandra.

- Meni mogu da kažu da sam klempav, kao što si ti buljava. Šta si ti dobro uradila u Zadruzi?! Odvedite me na grob pokojnog Nina, da mu odam počast - rekao je Bora, što je rasplakalo Sandru.

- Ti si takav ološ! Nemoj da mi aludiraš na majku i oca - poručila je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

bora santanaNino Rešićsandra rešićZadruga