ZBOG OVAKVIH KAO ŠTO JE ONA, ŠVAJCARSKA JE SINONIM ZA PROSTITUCIJU: Miljana Kulić žestoko oplela po Ani Spasojević! (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" , postavio je novinar Darko Tanasijević Miljani Kulić.

- Molim te da mi izanaliziraš prve impresije zadrugara - upitao je Darko.

- Miki, Karić i Stanija, svi su mi prišli i iznenadili se kada su me videli, i to pozitivno, za razliku od Mesnura. Ja sam spremnija i spretnija i znam o svima svašta, i verujem da ću ja pobediti. Ko može ovde da pobedi pored mene, jedino Miki da mi bude konkurencija. Zna se koga narod najviše voli - rekla je Kulićeva.

- Ana Spasojević je kao ku*va koja ne koristi prezervative. Ja sam morala da abortiram iako to nije opravdanje, imala sam visokorizičnu trudnoću. Imam ja dokaze šta je Ana radila, ona je ku*vinski radila za keš, svi znaju gde je radila. Sedi dva minuta za moj sto, možeš to. Svi su kudili Viki, a ona je najbolja od svih, čak i njena priča teška. O Ani možete da se rasapitate u Švajcarskoj, ako mogu ja, možete i vi. Dama bez morala, koja mene pita da li sam trudna - rekla je Miljana.

- To ćeš morati da dokažeš. Isto kao što si napadala Milicu Kemez - vikala je Ana.

- Milica Kemez je institucija za vas, a ona je prostituka, samo za keš. Moj prijatelj ima kako su je razvlačili - vikala je Miljana.

- O ovoj osobi koja je hiljadu ku*ca promenila, pa onda svašta priča - rekla je Kulićeva.

- Ja sam živela sa dečkom u Švajcarskoj, to nema smisla, a ona se uvredila jer sam je ja upitala da li je trudna, a onda se ljuti jer je abortirala toliko puta - vikala je Ana.

- Mene zanima ko je Mita taj, koji je pozdravio Đoleta, ko zna šta su oni to uradili - ubacio se Mića.

- Zbog ovakvih kao što je Ana, Švajcarska je sinonim za prostituciju. neka Zola pošalje sve - rekla je Miljana.

- Ja sam radila u kafiću, radila poker, bila u ozbiljnoj vezi poslednjih godinu dana - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana Spasojevićmiljana kulićrijalitišvajcarskaZadrugazadruga 5