DEČKO, ŠTA ĆEŠ TI OVDE: Tara Simov pobesnela kada se u Belu kuću uselio Nenad Aleksić Ša (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević i ove subote ugostila je predstavnike sedme sile, koji će u emisiji "Pitanja novinara" ispitivati zadrugare. Ali pre nego što se to dogodi, u "Zadrugu 5" ući će novi takmičar. Voditeljka je publici i gledaocima otkrila da je to bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša, sa kojim je pre ulaska na rijaliti imanje u Šimanovcima uradila intervju.

Reperov ulazak u rijaliti šou program najviše će iznenaditi njegovu bivšu devojku Taru Simov, koja ne prestaje da priča o njemu od kako je ušla u "Zadrugu", a na koga je i dalje kivna.

Ša je otkrio novinarima da li je spreman da se suoči sa bivšom devojkom i šta publika sada može očekivati od njega:

- Laganiji sam, jer me ništa ne čeka napolju. Ne volim Taru više na onaj način na koji sam je voleo, draga mi je. Ceo dan razmišljam šta me čeka, da li će mi se opušteno javiti ili me očekuje nokaut, ne znam na čemu sam sada sa njom.

- Ja sa njom želim neki normalan odnos, ja imam dosta drugarica, volim da blejim. Od mene svašta može da se očekuje, još da nađem dečka u "Zadruzi". Iskreno, nijedna devojka mi nije zapala za oko. Tara mi je najdraža, sa njom sam bio, nijedna mi se nešto ne sviđa - rekao je Ša, pa se osvrnuo na njen odnos sa Matejom Matijevićem:

- Mislim da ga voli, jer ga je uvek spominjala, sa Matejom je nekako... Ne znam, najjača emocija - priznao je reper.

- Potrudiću se da naš odnos bude normalan, ali mogu da demantujem neke stvari koje nisu istina, na njoj je kako plovimo. Kad krene karambol, tu sam. Ne znam kakva će biti moja reakcija kad je budem ugledao, mogu da kažem da to više nisu osećanja kakva su bila pre. Ja samo istinu govorim, uvek sam bio dobar prema njoj, uvek sam bio tu za Taru. Ona i ja smo se slabo viđali, nisam mogao da budem ljubomoran i posesivan, kad sam mogao da je psihički maltretiram? Svi znaju kakav sam bio prema njoj, ja stojim iza nje i sada. Čuo sam se sa njenom majkom, imamo kul komunikaciju - zaključio je Ša.

Nakon intervjua sa Dušicom, reper se zaputio ka Beloj kući, a svi su iščekivali kako će proteći njegov susret sa Tarom.

Tara je počela da prvrće očima kad je videla Ša na vratima Bele kuće.

Ša je išao redom i pozdravljao se sa svima, pružio je ruku čak i bivšim prijateljima.

- Gde je April? - pitala ga je Tara.

- Kod Martine - odgovorio joj je reper.

Tara je izgorela od besa kad je ugledala Nenada na vratima Bele kuće i odmah ga je pozvala u pušionicu da se obračuna sa njim.

- Dođi ovamo, što si ušao? - pitala ga je Tara.

- Čekaćeš, sad ćeš da čekaš. Prvo se izvini - rekao je Ša.

- Ne pada mi na pamet! Što bleji sa tobom? - pitala je Simova.

- Sram te bilo, pljuješ jedinu devojku koja je uz tebe - odgovorio je on.

- Šta ćeš ti ovde, dečko? - besnela je Simova.

- Došao da blejim. Izvini se Anđeli, sram te bilo, tebi je kupovala farmerice. Žvaku joj nisam kupio, a zaslužila je da joj kupim kamion - rekao je Ša.

- Meni sad kreće stres na maks... Kukala sam da je dosadno... Čemu ovaj stres? Zašto moram da prolazim opet kroz ovo?! - kukala je Tara.

- Ti mene ne poznaješ - odbrusio joj je reper.

- Ako smo raskinuli, ne družiš se sa mojim prijateljicama, tako me guraš od sebe. Na pogrešan način se boriš za neke stvari - nastavila je ona.

- Za koga se borim? Izaberi, možemo da budemo dobri ili ne. Koliko pogrešno vidiš sebe i sve... Ne napadaj me - poručio je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Mateja Matijevićnenad aleksić šašaTara SimovZadrugazadruga 5