MISLIM DA SE CAREVOJ MAMI I SESTRI OKREĆE STOMAK OD DALILE: Biljana Dragojević osvrnula se na žestoke svađe bivše snajke i progovorila o Aleksandrinoj želji za potomstvom (VIDEO)

Biljana Dragojević se u emisiji "Izbacivanje" osvrnula na žestoke sukobe Dalile Dragojević i Filipa Cara, tokom kojih su vređali jedno drugom porodice.

- Do kraja će se tako, malo svađati, pljuvati, maziti... Moram da se vratim malopre na temu, ne znam čemu vređanje roditelja i potreba za tako nečim. Devojka je živela skoro pet godina sa Dejanom. Dejan je imao sve osnove da vređa sve njeno, nije, on je vaspitan. Ipak, roditelji su roditelji, to nije u redu. I ona je vređala Carevu majku i sestru, tako odvratne reči. Kakav moraš da budeš karakter i obraz, da sutra sedneš i ručaš sa tim osobama. Mislim da se Carevoj mami i sestri stomak okrene kad je vide, a tek kad čuju glas... To nisu neke stvari koje se opraštaju... Dalila oprašta, vidimo da da. Da ne budem pristrasna, ali trenutno, veza Aleks i Dejana je veza koja je bez vređanja... Dobro, svako ima svađe, nemoguće je bez toga, ali oni plove okej kroz taj rijaliti. Dejan nije dečko koji vređa devojku, kao što to rade drugi. Nije samo Car, ima tu i drugih - istakla je Biljana.

Pre nego što je voditeljka Dušica Jakovljević najavila pauzu za reklame u emisiji "Izbacivanje", upitala je Biljanu Dragojević šta misli o izjavi Aleksandre Nikolić da želi da ima bebu sa Dejanom Dragojevićem, ali i o vezi generalno.

- Deluju mi okej, ali malo žure sa bebom - istakla je Biljana.

- Žure naravno, njegov izbor, njegov izbor. Treba da se upoznaju napolju prvo. Beba nije garancija za opstanak veze. Ne treba da žure, nego da žive, Dejan je izašao iz tog braka, treba malo da udahne... Da jednostavno malo proživi - dodala je Dragojevićka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Aleksandra Nikolićbiljana dragojevićdalila dragojevićdejan dragojevićFilip Carzadruga 5