BUDIO SAM SE USRED NOĆI I PROVERAVAO DA LI DIŠE: Potresna ispovest Stefana Karića o životu sa preminulom misicom Dijanom Milojković

Učesnik "Zadruge 5" Stefan Karić bio je gost emisije "Premijera - Vikend Specijal". On je govorio o preminuloj misici Dijani Milojković za koju kaže da je bila njegova najveća ljubav.

Ona je izgubila bitku sa opakom bolešću 2019. godine, a Stefan svaki put zaplače na pomen njenog imena. Sada je otkrio da je tokom veze sa njom često strahovao da li je živa.

- Bili smo u raznoraznim situacijama, budio sam se usred noći i gledao da li diše, pa se utripujem da ne diše, drmam je, ona se probudi i pita me šta mi je - rekao je Stefan kroz suze i dodao:

- Sanjam je, kako mi kaže: "Ovde mi je prelepo, ništa me više ne boli. Opusti se, nemoj da se brineš".

Kada je misica preminula, Stefan se od nje oprostio uz video-snimak u kojem peva "Da se opet rodim", dok mu ona sedi u krilu i napisao:

- Imala je ona i previše problema. Samo, eto, nekim čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekad se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, retko ko je mogao da nasluti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati da te volim. Videćemo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš, da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru, moja Dijana! Zauvek tvoj Stefan.

Podsetimo, Dijana je preminula u 33. godini, 22. jula 2019. Više od dve godine vodila je borbu sa opakom bolešću.

Izvor: Kurir.rs
Foto: karic___s/Instagram

dijana milojkovićPremijera - Vikend specijalrakstefan karićZadrugazadruga 5