10 najgorih filmskih parova

1. Dženifer Lopez i Ben Aflek u filmu "Žili" (Gigli) - Sasvim promašen film i potpuno odsustvo hemije između dve velike zvezde. Kako se to desilo?! Jednostavno, neko je po svaku cenu želeo da ono što se između Džen i Bena dešavalo u privatnom životu, unovči na boksofisu.

2. Ketrin Zita Džons i Džordž Kluni u filmu "Razvedi me, zavedi me" (Intolerable Cruelty) - Možda najviše mejnstrim od svih filmova braće Koen sa istim takvim kastingom: dvoje popularnih, lepih glumaca spojenih da podsete na zvezde komedija starog Holivuda. Ali, Ketrin i Džordž su podsetili samo na to koliko dve zvezde mogu biti loš filmski par. Isto tako, Ketrin nije imala sreće ni u paru sa Šonom Konerijem u filmu "Entrapment". Možda je ipak do nje?!

3. Džulija Roberts i Bred Pit u filmu "Meksikanac" (The Mexican) - Gor Verbinski se svakako nije proslavio ovom road romansom, isto tako su nas Džulija i Bred ubedili da između njih nikada ništa ne bi moglo da postoji. Jedan nezabavan par!

4. En Hejš i Harison Ford u filmu "Šest dana, sedam noći" (Six Days, Seven Nights) - Ovo je realno jedan očajan film. Isto toliko su En i Harison loš par. Zaobiđite ih u širokom luku, osim ako ne želite da vam njihov manjak hemije oduzme energiju koje ionako malo preostane od lošeg scenarija.

5. Madona i Adrijano Đanini u filmu "Swept Away" - Gaj Riči verovatno želi da zauvek zaboravi da je ikada i snimio ovaj katastrofalni film. Možda želi i da zaboravi brak sa Madonom... Ali, mi nismo zaboravili koliko su besmislen par bili Madona i italijanski zavodnik Adrijano koji je posle ovog filma završio u TV serijama.

6. Hali Beri i Pirs Brosnan u filmu "Umri drugi put" (Die Another Day) - Džejmsa Bonda uvek prate zgodne dame. Hali to svakako jeste. Međutim, da bi bilo intrigantno potrebno je da Bond nađe svoju partnerku u svakom smislu. Hali i Pirs u ovom filmu nisu podelili bukvalno ništa, čak ni jedan zanimljiv flert. A i film je jedan od lošijih Bondovih...

7. Kejti Holms i Kristijan Bejl u filmu "Betmen počinje" (Batman Begins) - Iako volimo sve što je Nolan uradio sa Betmen franšizom, odluka da ulogu Rejčel da Kejti Holms se pokazala kao ne sasvim idealna. Generalno, nije lako naći partnera za Kejti a da nisu Doson ili Pejsi. A i Kristijan je "na svoju ruku"...

8. Natali Portman i Hejden Kristensen u filmu "Ratovi zvezda: Epizoda II" (Star Wars: Episode II) - Njihovi pojedinačni talenti i lepota su neosporni. Međutim, Natali i Hejden još jedan su dokaz da to ne mora da znači previše ako ne postoji "to nešto" da bismo ih zavoleli na velikom ekranu.

9. Nikol Kidman i Tom Kruz u "Širom zatvorenih očiju" (Eyes Wide Shut), "Dani groma" (Days of Thunder) i "Daleka zemlja" (Far and Away) - Ovo nema nikakve veze sa razlikom u visini. Tom i Nikol, uprkos uloženom trudu da budu veliki par kako van, tako i na bioskopskom platnu, jednostavno nikada nisu "kliknuli" zajedno.

10. Endi Mekdauel i Hju Grant u filmu "Četiri venčanja i sahrana" (Four Weddings and a Funeral) - Volimo sve što je ikada napisao Ričard Kertis. Najviše od svega u ovom filmu volimo Hjua Granta, a generalno nemamo ništa protiv Endi. Ali, njih dvoje?! Hm... Čak su podnošljivi Hju i Džulija u filmu "Noting Hil" (Notting Hill).



Samo 10 najgorih filmskih parova ipak deluje nekako malo, zar ne? Ima toliko "promašenih hemija" na velikom ekranu. Koji par je vama najneomiljeniji?

ben aflekbred pitdženifer lopezdžordž klunidžulija robertsendi mekdauelhale beriharison fordhju grantkejti holmsketrin zita džonskristijan bejlmadonaNatali Portmannikol kidmanpirs brosnantom kruz