POSLE SVEGA ŠTO SAM SAZNAO, ONA NE POSTOJI ZA MENE: Bojan Simić progovorio o krahu braka sa Ivanom Šašić (VIDEO)

Tokom prošle noći voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa novim učesnikom šeste sezone "Zadruge" Bojanom Simićem.

Simić se u subotu uselio u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima i već je "bacio oko" na Maju Kovačević. Bojan je voditelju otkrio sve o tom odnosu.

- Mene su ovde sjajno dočekali, kao da sam došao kući, osećam se da pripadam ovde, ovo je moja druga kuća - rekao je Boki.

- Celo jutro si priveo u društvu Maje Kovačević? - pitao je voditelj.

- Jesam, super je Maja, veoma mi je draga i zanimljiva - rekao je Bojan.

- Reci mi šta se desilo sa tobom i Ivanom Šašić, vaš prisan odnos koji se raspao? - upitao je Tanasijević.

- Pričalo se da smo imali dug, ali to nije istina. Zadužili smo se, imali kredit, a ona je ušla da zaradi da to plati. Jednostavno - pukli smo, udaljili smo se, a meni je bila potrebna pažnja. Iskreno, izgubio sam se u tom životu - rekao je Boki i prokomentarisao odnos sa majkom i bratom:

- Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata, Ivana mnogo tu priča. Ona slika audi kad kupi, a onda, da ne pitam, ona je pre 11 godina izdala prvi album. Ne znam šta pokušava tim izjavama u medijima, da me minira. Moja majka je čuvala njenu decu, a Ivana spavala. Da ne pominjem pesme koje sam joj kupio, obrade pesama - rekao je Boki i dodao:

- Ona je majka dvoje dece, njoj su deca bila na prvom mestu, ne krivim je, ali mene je zapostavila. Posle svega što sam saznao, ona ne postoji za mene - dodao je Simić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

bojan simićivana šašićZadrugaZadruga 6