SPREMA SE HAOS: Željko Mitrović otkrio da supruga Zvezdana Slavnića ovog petka ulazi u "Zadrugu 6" (VIDEO)

Vlasnik i direktor televizije "Pink" Željko Mitrović objavom na društvenoj mreži Instagram najavio je haos u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima.

Naime, Mitrović je otkrio da u "Zadrugu 6" ovog petka ulazi Ana, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, koji ju je nedavno javno ostavio i započeo ljubavnu vezu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

- Međed je moj stari konsultant. Kad god pravimo programsku šemu, ja se sa njim konsultujem. Međed mi je rekao da je problem sa "Zadrugom", što tamo ima previše međeda. I ponudio se da nam pomogne malo oko kastinga svake godine. Prošli put si me dobro savetovao. Vidiš ovo, ovo mi je dilema sada" - rekao je Željko, a potom otkrio kada Ana stiže na imanje u Šimanovcima.

- Da nisam ovako tvrdoglav, i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u "Zadruzi"! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u "Zadrugu" uvedem suprugu Zvezdana Slavnića - napisao je direktor "ružičaste" televizije.

Podsetimo, naslednik legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića svojim ponašanjem u Beloj kući privukao je veliku pažnju javnosti. Od ulaska u rijaliti imao je blizak odnos sa Aleksandrom Nikolić, koju je nedavno pokušao i da poljubi, a njegova veza i seksualni odnosi sa mladom Crnogorkom već danima su glavna tema domaćih medija.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ana_76___/Instagram

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6željko mitrovićZvezdan Slavnić