PRIZNAJ ŠTA VOLIŠ: Aleksandra Nikolić otkrila da Filip Car mašta o intimnim odnosima sa transrodnim osobama (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Aleksandru Nikolić.

- Aleks, nemoj da se kidaš, glavu gore, uživaćeš da gledaš ranjenika Cara, a lažne prijateljice potopi. Sama si najjača - glasilo je pitanje.

- Tu se misli na Miljanu Kulić jer je opet nešto uradila da bi opravdala Cara. Treba da ga ignorišem. On je ranjenik sam po sebi, ne može nijedna devojka da ga radi, jer je ranjen u glavu - rekla je Aleks.

- Ranjenik sam ove godine bio samo sa Aleksandrom. Ti si životno smeće, rekao sam ti jutros - dodao je Car.

- Ti si latentna p*derčina i fali ti k*ta, neću da pričam o tvom iskustvu sa tranvestitima. Koliko si ti p*der, ja sam k*rva. Ti si maštao o tr*ndžama - govorila je Nikolićeva.

- Možda jer mi ti ličiš - odobruio je Filip.

- Priznaj šta te loži, Brenda fazon - nastavila je Aleksandra.

- Miljana, da li si Aleksandrina lažna prijateljica? - pitao je voditelj.

- Ja sam rekla na podeli budžeta da je ona ćutala. Ja sam u utorak prišla Aleks i rekla da je pevao, grlio Zolu. Meni se verovatno sviđa Car, pa sam ovo napravila. Ja sam rekla ovo da će da se desi, htela sam da stavim u izolaciju Maju i Cara, bez da budu u izolaciji. Niko nikog ne može da gurne. Ja iz poštovanja prema Aleksandri nisam stavila Filipa i Maju jer sam mislila da će loše da se oseća - govorila je Miljana Kulić.

- Filipova dela sad dobijaju na značaju, on je lak muškarac, a od ovoga nema nikakvu korist. Aleks se sad gleda kao paćenica, ali njoj to ide od ruke i otvara joj se put, isto to radi i Zola sa Miljanom i ne zna to da iskoristi - pričao je Ivan Marinković.

- Ovde se situacija preokreće, slažem se sa pola izlaganja koje je Ivan izneo. Filip se jasno izjasnio da neće nijednu devojku da vodi kući. Jasno je rekao da svaku može da stavi na tron i napravi ono što želi. One su dokazale da sa svakom može da radi šta on hoće. Meni je Maja Filip Car u ženskom obiliku. Sličan se sličnom raduje i Aleksandra je ušla sa jačom emocijom, a Maja to lakše podnosi - dodala je Žana Đorđević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra NikolićFilip CarZadrugaZadruga 6