MENE JE PONIŽAVAO, A ANĐELU UZDIZAO: Ana Ćurčić progovorila o sukobu sa Zoranom Mokom Slavnićem (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovarale su u kupatilu hotela "Zadruga". Naime, njih dve komentarisale su porodicu Slavnić i Zvezdanovog oca Zorana.

- Promukla sam od sinoć od razgovora sa Zvezdanom. Nisam htela da odustanem dok sve ne raščistim. On je meni rekao da pu*im ku*ac, to nije bilo fer. On je gledao u tebe kada je izlazio iz kuće. Ja sam njemu rekla za džokera. Ona nije žrtva, a želi to da bude, oni su kao zaljubljeni. U čemu je razlika između moje i njene svađe i moje i Ivanove. Ona mene mrzi jer se družim sa tobom - rekla je Zorica.

- To je tačno - dodala je Ana.

- On mene naziva opajdarom jer se družim sa tobom, on je meni bukvalno rekao da sam stara ku*va, opajdara. Ja njemu ništa loše rekla nisam, a on meni to da kaže, dubok naklon za njegovog oca, a šta sam ja uradila njemu - ništa - rekla je Zorica.

- Šta ima Moka da krivi mene za ponašanje njegovog sina. On je skrinovao moje poruke i obajvio ih, on mi je toliko zamerio to. On me je napao što sam rekla da mi je Aca Bulić prva najveća ljubav. On se naljutio što kao njega nisam pitala, a onda je on dao intervju da podržava Anđelu, njegova drskost mi je bila nerealna - dodala je Ćurčićeva.

- Je l' ti mene zezaš? - upitala je Zorica.

- Ne, mene je ponižavao - dodala je Ana.

- Uroš Ćertić je njemu bio trn u oku, jer ga je ponižavao - rekla je Čurčićeva.

- Meni je on bio blizak, sve vreme je bio uz mene, prišao mi je sa poštovanjem. Ponašao se prema meni kao prema majci, a o tebi i Zvezdanu je rekao sve najbolje kao što je i Zvezdan pričao - rekla je Zorica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Ana ĆurčićZadrugaZadruga 6zoran moka slavnićZvezdan Slavnić