ON JE CENTAR MOG SVETA: Anđela Đuričić progovorila o ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Zvezdana Slavnića.

- Da li znaš koliko si srećan što imaš nekoga ko te toliko voli? Budi srećan, ja, kao muško bi bio najsrećniji da imam jednu Anđelu - glasilo je pitanje.

- Ne znam kako da odgovorim... Vidim njeno ponašanje, pogotovo zadnjih dana, ali možda ne vidim od ostalih stvari i nadam se da ću kad izađemo videti kompletnu sliku - rekao je Slavnić.

- Kakav si generalno u tim emotivnim odnosima, da li voliš da budeš centar njenog sveta - pitao je voditelj.

- Da, naravno da želim, a Anđela sve više i više ispunjava te kriterijume - rekao je Zvezdan.

- Iskreno, lepo se osećam, ja sam uvek pričala da sam posvećena svom partneru. Ja sam njemu posvećena sto posto, centar sveta mi je. Ovde koliko mogu, ne kajem se, dajem sto posto od sebe. Nekad manje više primeti, ima velikih problema, znam da će on to primetiti i ceniti više, kad bude imao kompletniju sliku - rekla je Anđela Đuričić.

- Šta ti kaže osećaj, da li će se zalaganje isplatiti - pitao je Tanasijević.

- Uzvraća mi sada, a verujem da će mi i uzvraćati u još većoj meri. Ja sam optimista, verujem da će sve biti dobro. A i da se ne isplati, ne bih se kajala, jer sam presrećna - rekla je Đuričićeva.

- Ne bih ja to komentarisala, njihova veza, njihov odnos. Ja to ne pratim stvarno - rekla je Zvezdanova bivša supruga Ana Ćurčić.

- Da li misliš da će se trud i zalaganje isplatiti - pitao je Tanasijević Anu.

- Ne znam. Misliš iz mog iskustva? Ne mislim da će joj se isplatiti - rekla je Ana.

Lepi Mića je dobio reč.

- Anđela je odana Zvezdanu od prvoga dana, kao prijatelj i kad su ušli u vezu. Znam da mnogima to smeta i da im bode oči. Ja sam pričao da vidim nešto i ja to podržavam. Ona će nositi taj krst na leđima. Svaku emociju obostranu podržavam, ovo se vidi, a normalno je da će neko da nađe kako gleda Maju, Aleks i tako dalje... Ona je neko ko je predana njemu, možda izgleda poltronski, ali ne, to je emocija koju ona ima - rekao je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anđela ĐuričićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić