OGREŠILA SAM SE O DEJANA, FILIP JE NAJVEĆI LAŽOV: Aleksandra Nikolić uporedila Dragojevića i Cara, pa priznala zbog čega se kaje (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje za Aleksandru Nikolić.

- Rekla si da je razlika između Dejana Dragojevića i Filipa Cara, to što je Car iskren. Da li treba da verujemo u sve što Filip govori o tebi? Kakav god da je, Dejan te je čuvao kao kap vode na dlanu - glasilo je pitanje.

- Dejan je bio bolji prema meni, ogrešila sam se o njega i nije izgovorio laž. Nijednu laž, nijednu ružnu reč nije rekao o meni. Upoznao me je sa svojim bratom i porodicom, lepo se ponašao prema meni. Imali smo i mi neke naše momente, nije svaka veza idelna, ali neću prepričavati - rekla je Aleks.

- Ispalo je da Filip iskreniji, a da je Dejan mutan i folirant - rekao je voditelj.

- Shodno onome što on priča i da mu se kose reči i dela i ove budalaštine, naravno da nije iskren, naravno da je najveći lažov i manipulator - dodala je Aleksandra.

- Ko je iskreniji - pitao je voditelj.

- Dejan - rekla je Nikolićeva.

- Ona sada na konto tih stvari koje govori da je iskren, kosi se sa onim stvarima koje je ona meni govorila. Zna ona najbolje šta je pričala i govorila, o celokupnom odnosu. Na kraju krajeva, samim tim što ovo priča i kako je vrednovala i kako se zahvalila, to govori samo o sebi. Da je Aleksandra bila ovde sa Dejanom, ukoliko sam hteo, završila bi sa mnom, nema razlike da li je on ovde ili napolju - rekao je Car.

- Neka se verio, želim mu svu sreću ovog sveta, to mi je čudno. Ako si toliko loše, zašto imaš potrebu da prepričavaš to u klipovima - rekla je Aleks.

- Kod vas je dron pokazao da je sve kod vas bilo osmišljeno - rekao je Car.

- Kada sam u vezi sa tobom, sedim, ćutim, slušam, aminujem, on voli da je bitan. Ja sam mu to dopustila dok sam bila sa njim. Opet je počeo da priča laži i konstanto me ponižava. Ne zanimaš me dečko, dobro mi je, ne želim da budem sa tobom, ne prati sa kim se družim! Nisam plakala zbog tebe, nego zbog sebe - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aleksandra Nikolićdejan dragojevićFilip CarZadrugaZadruga 6