POKUŠAVALI SU DA NAS RASTAVE, ALI NIJE IM USPELO! RODIĆU MU PETORO DECE: Jelena Pešić progovorila o braku sa Mladenom Vuletićem i planovima za budućnost

Voditeljka Jelena Pešić i njen izabranik Mladen Vuletić pre samo osam meseci postali su roditelji, a bivša rijaliti učesnica koja je u petom mesecu trudnoće, kaže da, iako su mnogi pokušavali da ih rastave, to nikome neće poći za rukom. Naprotiv, ona planira suprugu da rodi petoro dece.

Lepa Jelena tvrdi da, otkako se ostvarila kao majka, nije više ista osoba pa je ispričala svoje planove u vezi sa budućnošću kao i šta nikada ne bi oprostila partneru.

Jelena Pešić kaže da je od rođenja ćerkice Mile njen život je dobio potpuno drugi smisao.

- Otkako sam postala majka, sve se promenilo! Nisam mogla ni da zamislim koliko čovek postaje bogatiji i ispunjeniji kada dobije dete. Mila je u meni probudila najdivnije i najnežnije osećaje koji postoje. Posvećena sam detetu maksimalno, želim da znam i učestvujem u svakom novom pokretu, osmehu i svemu što se dešava u njenom životu, postala sam dosta odgovornija. Mislim da samo majčinstvo natera na takvu promenu - ispričala je voditeljka.

Ona kaže da od malih nogu sanja da ima veliku porodicu.

- Oduvek sam volela da budem kao moja majka, da budem kao ona i da imam troje dece. Mladen hoće da ih imamo petoro. Ja sam sada peti mesec trudnoće, čekamo još jednu devojčicu i presrećna sam zbog toga. Mila će imati sestru, a malo kasnije, Bože zdravlja, volela bih da dobijemo i sina - rekla je Pešićeva.

Voditeljka tvrdi da joj je suprug velika podrška.

- Moram da kažem Mladen pomaže, pruža i više nego što je bila moja zamisao kada je otac mog deteta u pitanju. Pomaže mi apsolutno oko svega, učestvuje u svemu. On je opsednut Milom, nikad mu ništa nije teško oko nje da uradi. Uloga oca mu je baš falila u životu, divan je u ulozi tate, što se mene tiče, najbolji na svetu. Prošao je sve i svašta kada je bilo vreme za to, a sada je posvećen detetu i meni maksimalno. Ja ga jako poštujem zbog toga - rekla je Jelena.

Ona ističe da joj ćerkica najveća radost, ali i da su ona i suprug dosta slični.

- Svako buđenje sa Milom i Mladenom mi daje snagu i energiju za sve što dan nosi. Dete nam je unelo dosta radosti i svega najlepšeg, ali suprug i ja smo dosta slični i skoro da iste stvari volimo. Svaki dan nam je nekako drugačiji, uvek negde odemo, prošetamo, isplaniramo dan samo kako nama odgovara. Nekad ceo dan ne izađemo iz stana i opet uživamo u tome da smo zajedno, ušuškani, sa bebom, a nekad pet dana ne budemo u kući - rekla je voditeljka.

Pešićeva tvrdi da partnerski odnos treba da se neguje, kako bi svaki dan bio uzbudljiv.

- Iskreno što se tiče privlačnosti, kako žene, tako i muskarci prave grešku kada se u braku učaure i onda se zapuste. Ja sam neko ko mnogo vodi računa o sebi i svom izgledu i tako će biti i ako budem imala petoro dece. Isto tako i Mladen, naravno, nije bitan samo fizički izgled, bitno je i sve ostalo. Žena treba da osvaja svakim svojim pokretom, govorom, načinom na koji hoda, priča, radi... Mladen mi svakodnevno deli komplimente i to mi jako prija kao ženi. Nekako smo se našli, osvajamo jedno drugo svakodnevno i trudimo se jedno oko drugog. Dete nam je na prvom mestu ali ne zapostavljamo naš odnos što je jako bitno - ističe lepa trudnica koja kaže da joj nedostaje posao na televiziji.

- Fali mi posao i svi ti ljudi koji tamo rade, kolege i ta energija. Ja moram javno da se zahvalim i vlasnicima kuće za koju radim, Milici i Željku, koji su uvek tu za svoje zaposlene. Uvek su tu i kada je dobro i kada je loše. Imala sam rizičnu prvu trudnoću i podršku koju sam osetila sa njihove strane mi je mnogo značila. Jako sam srećna što radim za takve ljude, zadovoljstvo je raditi za njih. Mladen i ja se posvađamo isključivo oko sitnica, iskreno sad ne bih ni znala da kažem oko čega, jer se uglavnom uvek se složimo oko toga da sam ja bila u pravu. Slažemo se oko svega, isto razmišljamo, tako je sada i nadam se da će tako biti i u budućnosti - rekla je iskreno Jelena.

Ona ističe da u njenoj vezi ima i ljubomore, pa je otkrila da su pokušavali da ih rastave.

- Ljubomora je nešto što je normalno, ali samo mora granica da se zna. Pokušali su mnogi da se mešaju u naš odnos, da pišu, da nas rastave, ali nisu uspeli. Prevazišli smo nas dvoje takve ljude. Svesni smo ko sve može da stoji iza tastature. Dešavalo se da meni javljaju da je Mladen sa drugom, a on i ja zajedno čitamo poruku. Prošli smo mnoge stvari, pogotovo Mladen, da bi sada padali na iskušenja i nadam se da će tako i ostati. Ja volim što sam se udala za čoveka koji je prošao sve što je trebalo i koji je sada maksimalno posvećen porodici - rekla je voditeljka i dodala preko čega nikada ne bi prešla.

- Nikad ne bih oprostila izdaju, prevaru, baš nikada. U tom slučaju ne zanimaju me nikakvi smrtni gresi, samo odeš i ćao! Nema priče, nema razgovora, nema više mene, a gde ćeš veću kaznu u životu nego mene da izgubiš.

Izvor: Informer.rs
Foto: jelena_pesic_official/Instagram

Jelena Pešićmladen vuletićZadruga