HOĆU DA BUDEM SA NJIM, ZALJUBILA SAM SE: Maja Marinković otkrila da želi da obnovi vezu sa Zvezdanom Slavnićem

Učesnica "Zadruge 6" Maja Marinković do nedavno je bila ljubavnica Zvezdana Slavnića sa kojom ne prevario Anđelu Đuričić. Rijaliti par nastavio je svoju vezu i nakon izlaska iz rijalitija, ali Maja je ubeđena da će ponovo započeti vezu sa Slavnićem.

Marinkovićeva, koja je i dalje u "Zadruzi", otkrila je tokom razgovora sa cimerima da je zaljubljen u Slavnića, te da će učiniti sve da ga ponovo osvoji i razdvoji od Anđele.

- Potražiću Zvekija odmah posle rijalitija! Obožavam ga, mnogo mi nedostaje. Prema meni je bio divan, nikad mi nije rekao ružnu reč. Želim da budem s njim. Zaljubila sam se! - rekla je Maja cimerima, pa otkrila da je sigurna u to da će Zvezdan ostaviti Đuričićevu zbog nje.

- Naravno! Pa, već ju je prevario sa mnom. On nju ne voli! Sa Anđelom je samo iz sažaljenja. Sam je rekao da ona ne zna da vodi ljubav, a da sam ja vatra u krevetu. Mi se ne bismo ni rastali u "Zadruzi" da Zvezdan nije počeo da se zaljubljuje u mene, pa se uplašio svojih emocija.

Maja je svoje planove rekla i Ani Ćurčić, bivšoj Zvezdanovoj ženi koju je prevario u rijalitiju.

- Majo, radi šta god želiš! Ti si meni simpatična i draga, bez obzira na sve. Zvezdan me više ne zanima, može da bude sa kim god želi - rekla joj je Ana.

Izvor: Blic.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Anđela Đuričićmaja marinkovicZadrugaZvezdan Slavnić