SANJA STANKOVIĆ NEĆE BITI POZVANA: Jovana Tomić Matora otkrila detalje venčanja sa Anitom Stanojlović

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora progovorila je o svadbi sa Anitom Stanojlović, koja je zakazana za 11. jul.

Ludi kamen je bizu, da li ćeš se okliznuti ili junački odlučiti da staneš?

- Moja svadba je prava, da se razumemo, i stvarno će da se desi. Osetila sam potrebu da se brzo desi i spontano. Bila sam surova prema Aniti, to je devojka koja me iskrneo voli. Što se tiče bivših, sve najbolje, nadam se da će uskoro imati neko lepo venčanje, slično kao moje. Moja situacija je bila sve najgore, buran i ružan raskid, sebi više to nikad ne bih dozovolila. Strasti su se spustile, sve me je prošlo i nemam osećaj negativne energije, prošlo me je. Sa jednom sam se srela na splavu, sve okej. Izblamirala sam se za tu fejk svadbu, ali ja ne krijem suze i emocije. Sve što je prošlo, ostavilo je lepa i ružna sećanja, za mene lepa.

Da li se kaješ zbog suza koje si prolila zbog informacije u "Zadruzi" da se Sanja Stanković udaje?

- Teško mi je bilo tamo, ali ne jer je volim i želim da se pomirim. Super izgleda, imam dobar ukus. Anita je neko ko zaslužuje najlepše reči, a bivše od mene neće čuti ružno slovo, ni reč, pogotovo neko sa kim sam bila toliko dugo. Drago mi je da je Sanja uspešna, da je postala voditeljka i volela bih da je srećna i ispunjena. Kad prođeš toliko stvari sa nekim, nemam negativnu stvar da kažem. Plakala sam, ali čudno je kad tamo čuješ, gde si počeo i doživeo tu ljubav. Imala sam izliv čudnih emocija.

Da li će Sanja Stanković biti pozvana na svadbu?

- Neće biti pozvana. Praviću žurku posle venčanja, biće svi pozvani. Ne želim puno da otkrivam, biće 11. sledećeg meseca, sa kumovima i prijateljima. Roditelji naravno žele da im je dete srećno, ali nisu neko ko... oni su starijeg kova. Anitina mama je bila protiv veze, a sad smo u fenomenalnim odnosima.

Kako izgleda vaš zajednički život?

- Ona neće da uzme pare za taksi, za cigarete. Kupile smo iste patike, toliko se obradovala. Ona je stvarno skromna, vodi računa koliko trošim. Ja sam galantna i volim kafanu. Anita je malo u Beogradu, malo u Kruševcu zbog deteta. Selimo se, u euforiji smo oko svadbe. Njene komšije nas pozdravljaju, ne znam za babu i dedu, nismo išli u detalje. Što se tiče deteta ne bih da ulazim, ona se dogovara sa ocem deteta. On je prelepo i prepametno dete, kao da je moj, Anita je sad moja porodica. Jedini problem je što sve razbacam, a ona sve složi. Super nam je.

Izvor: Pink.rs
Foto: anita.stanojlovic.official/Instagram

Anita StanojlovićJovana Tomić Matorasanja stankovićvenčanjeZadruga