PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Ana Ćurčić i Aca Bulić otkrili sve detalje svoje romanse (VIDEO)

U današnjem izdanju emisije "Novo jutro" na "Pink" televiziji, voditeljka Jovana Jeremić ugostila je Anu Ćurčić i Acu Bulića. Njih dvoje su prvi put javno govorili o svom pomirenju i otkrili kako je došlo do toga da se ponovo spoje.

- Da li smatraš da ti je ulazak u "Zadrugu" pravi potez? - upitala je voditeljka Anu.

- Sad kad razmislim, smatram da je najbolji potez, iako tamo nisam mislila. Većina u kući me je proglasila folirantom, a ja bih rekla da je život kontradiktornost, jer se stalno pominje moja. Ušla sam da se suočim sa čovekom sa kojim sam provela tolike godine, ja sam bila iskrena. Bila sam ono što jesam. Model mog ponašanja je bio ono što sam pokazala, sad radim punom parom na sebi, pored porodice i ljubavi. Sad sam okrenuta sebi posle mnogo godina - odgovorila je Ana.

- Kako je došlo do vašeg pomirenja? - upitala je voditeljka Acu.

- Spontano, pričali smo i prošlog puta, proradila mi je emocija, sve je bilo čudno i posle toga smo se viđali - odgovorio je Bulić.

- Ja bih rekla da prva ljubav zaborava nema. Aca je moja prva ljubav, moje prvo sve. Mi kao devojke maštamo da nam prva ljubav bude neko za koga ćemo se udati. Nama se to dogovodilo, zakazali smo svadbu, ostala sam trudna i desila se velika tragedija - pričala je Ćurčićeva.

- Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni - dodao je Bulić.

- Osećala sam. Čestitke i sve što sam dobijala, mi je govorilo - rekla je Ana.

- Osećanja su bila i sa jedne i sa druge strane. Kad je izašla, postali smo bliski i ponovo se rodila emocija - rekao je Aca.

- Šta je sa tvojom bivšom devojkom? - upitala je voditeljka Bulića.

- Razišli smo se pre "Zadruge", nisam želeo da objašnjavam. Ne želim da je uvlačim u javnu priču, imamo super odnos, obe imaju super odnos - objasnio je Aca.

- Svi sad pričaju da sam ja kriva. Nisam i nemam veze sa tim. To je njihova intima i ja u to ne ulazim - dodala je Ana.

- Ko te je razočarao kad si izašla iz rijalitija, od tvojih bliskih ljudi? - upitala je Jovana Anu.

- Svi su tu gde su i bili, nemam veliki krug ljudi. Videli ste moj susret sa mamom i sinom. Ćerku ne smem da pominjem, ona to ne želi. Podneli su ovo teško, ali Aca im je bio tu, što je meni važno. Baš je bio tu, on je heroj - govorila je Ćurčićeva.

- U kojim situacijama si bio najponosniji na Anu? - pitala je Jovana Acu.

- Svaki sekund je bio važan, sve scene su bile potresne. Proživljavao sam svaki sekund, nisam spavao noćima. Važno je da je srećna, živa i zdrava i da se volimo - odgovorio je on.

- I da imam sjaj u očima. Moje najbliže drugarice mi kažu da sam druga žena. Juče sam se videla sa Zokom, družimo se van "Zadruge" još bolje i čvršće - dodala je Ana.

- Šta su planovi nakon "Zadruge"? - upitala je Jovana Anu.

- Radim u salonu, planiram nešto sa Zokom i nešto od septembra - govorila je ona.

- Kafana - upitala je voditeljka Ćurčićevu.

- Da - potvrdila je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_curcic_official/Instagram

aca bulićAna ĆurčićZadrugaZadruga 6