PORED ZVEZDANA SE NISAM OSEĆALA KAO ŽENA: Ana Ćurčić iskreno o odnosu sa Slavnićem i obnovljenoj ljubavnoj vezi sa Acom Bulićem (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio učesnike "Zadruge 6" Anu Ćurčić i Lazara Čolića Zolu.

- Kako ste? - pitao je voditelj.

- Ja sam super i pozdravila bih sve admine koji su se skupili i organizovali za Bebu i pozvala bih sve gledaoce da pošalju sms za nju. Nismo još pri kraju, ali se bliži - rekla je Ana.

- Drago mi je što šaljemo ovako snažnu poruku - rekao je voditelj.

- Drago mi je što sam opet gost, osećam se domaćinski i super mi je što je Ana tu da se zezamo - rekao je Zola.

- Meni su kolege rekle da ne mogu da veruju koliko je poziva i žena ostavilo broj da te zovu - rekao je Tanasijević.

- Jedna žena je pozvala i zamolila da joj se javim, međutim, ja sam mislio sprdnja zezancija i pozovem ja nju kad se probudim, a ona kaže da je otac jako zainteresovan da se upozna sa mnom, on je programer po raznim zemljama. Žele da mi ponmognu i da ozbiljno radim kod njih svašta vezano za marketing, sajtove, emsijie. Poenta cele priče je da nakon emisije "Narod pita" meni su se otvorila vrata. Rekla mi je kad god poželim mogu da mi pošalju pismo da dođem u Ameriku, da je obiđem, ili kao njihov radnik - rekao je Zola.

- Ana, nešto što intirgira celu naciju pa da raščivijamo. Kako je došlo do toga da ti i Aca obnovite vezu? Našao sam neke kontradiktornosti, pa moram da te pitam da nam razjasniš. Dve nedelje pre priznanja o obnavljanja veze si gostovala sa Zoricom i Ivanom i rekla si da je njegova žena fantastična, da te je među prvima zagrlila, pružila ti podršku, pa dve nedelje kasnije priznaješ da si sa njim u vezi. Šta se promenilo? - rekao je voditelj.

- Sve što je Aca rekao ću potvrditi i zatvoriti priču o svom intimnom životu. Moj privatni život nije "Zadruga 6". Mi se bavimo pitanjima u "Zadruzi 6", a Aca Bulić nije učesnik već moja podrška i moj partner. Samo ću se nasmejati i reći da sam jako srećna. Nisam ona polupana Ana iz "Zadruge" - rekla je Ana.

- Mnogi ne veruju da je Aca rekao sve kako jeste, odnosno kad je rekao da je raskinuo pre ulaska u "Zadrugu". Mnogi misle da je to uradio kako ti ne bi bila kao ljubavnica koja je uništila nečiju sreću, kao Anđela - rekao je Tanasijević.

- Ja nikad ne mogu da budem kao Anđela, poštujem svog muškarca i to je to - rekla je Ćurčićeva.

- Je l' živite zajedno? - pitao je voditelj.

- Ne, što moramo da živimo zajedno - rekla je Ana.

- Šta je to što vas je ponovo spojilo? - pitao je Tanasijević.

- Ono što nas je držalo sve ove godine, a to je nešto jako čvrsto. Lepo je kad se osloniš na nečije rame, a siguran si - rekla je Ćurčićeva.

- Koliko je to zaokret u tvom životu u odnosu na Zvezdana Slavnića koji je "živac"? - pitao je voditelj.

- Ogroman, dugo se nisam osećala kao žena. Zvezdan je gasio u meni sve ono što ja imam, sve kvalitete - rekla je Ana.

- Svi se pitaju kako si se toliko kidala i volela Zvezdana a posle dve, tri nedelje sa Bulićem - rekao je voditelj.

- Pre nego što se Aca desio, gledaoci su me osuđivali kako mogu da imam emocije prema Zvezdanu, a sad kad sam srećna postavlja se pitanje kako je moguće i kako me nije sramota što sam imala emociju. Aca je sve moje prvo i sve kodekse sam od njega i njegove majke naučila. Rešila sam se toksičnog odnosa u kom sam godinama bila i opet ću reći da će me razumeti onaj koji je to proživeo - rekla je Ćurčićeva.

- Juče si rekla da o bivšoj ženi Ace Bulića misliš sve najlepše, da li si u kontaktu sa njom? - pitao je voditelj.

- Ne nismo, to je njegova intima - rekla je Ana.

- Kad idete u nabavku novog Roleksa kad treba da prestignete cifru od th 15 koje ima njegova žena? - pitao je Tanasijević.

- Nije Roleks život, ja volim sitnice - rekla je Ana.

- Ja još uvek mislim da Ana nije ravnodušna prema Zvezdanu - rekao je Zola.

- Pozoveš ovde Acu Bulića od 10 do 7 i sve ga ispitaš - rekla je Ćurčićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

aca bulićAna ĆurčićZadrugaZadruga 6Zvezdan Slavnić