PRELAZIM NA DRUGU TELEVIZIJU: Dalila Dragojević progovorila o otkazu, zaradi na TikToku i obnavljanju ljubavne veze sa Filipom Carem

Dalila Dragojević napustila je voditeljski posao, a sada je otkrila detalje otkaza i spomenula novi posao.

- Istina će uvek biti zakopana negde duboko, dok neko drugi ne pokuša da je otkopa. Kada je bude otkopao, i kada pokuša da doda laž na tu istinu, onda sam ja tu da otkrijem šta je prava istina. Do tada neka bude da smo se rastali svi u prijateljskim odnosima i da Tiktok nije razlog. Ko je rekao da ću ja prestati da vodim emisije? Prelazim na neku drugu televiziju naravno. Rijaliti nema apsolutno nikakve veze sa mojim otkazom.

Na pitanje da li je istina da je obnovila odnos sa Filipom Carem, ona je kratko poručila:

- Ne želim da komentarišem.

Poznato je da Dalila zarađuje dosta od Tiktoka, a neki je negativno komentarišu i govore da prosi na pomenutoj mreži.

- Svi koji prate znaju da sam ja uložila 250.000 dolara u taj Tiktok, nagrađivala sam druge ljude kao što i oni mene. To nije prosjačanje ako vam baci gift. To je takva društvena igra. Tu ima naravno i zarade.

Bivša zadrugarka progovorila je i o svom emotivnom statusu.

- Ja sam neko ko je uvek pun ljubavi, ali nisam u poziciji trenutno da se uhvatim za ruku sa nekim i da mi sada šetamo. Kada budem našla muškarca koji će moći sve ovo da iznese i da stane ovako sa mnom pred kamerama, ovako dok su ovi slabići koji žele da se sakriju ja ću biti još dugo, dugo sama. Bilo je udvarača u Budvi naravno. Nabacuju mi se i ovde po Beogradu na semaforu.

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

dalila dragojevićFilip CarZadruga