ODBIO POSAO VODITELJA ZBOG TIKTOKA: Oglasio se Filip Car nakon ponude da radi na televiziji

Filip Car, bivši učesnik "Zadruge" uključio se u lajvu na TikToku i obavestio svoje fanove da je odbio poslovnu ponudu da bude voditelj.

Naime, bivša zadrugarka Dalila Dragojević nedavno je dobila otkaz na televiziji "Hype", a umesto nje je posao dobio njen bivši dečko Filip Car.

- Ja sam jako zahvalan što su se meni stvorili svi mogući uslovi da dođem na taj posao, ali nažalost, neću prihvatiti ponudu jer želim da se bavim sobom, imam vas, imam TikTok, ovde ću da pravim emisiju i imam neke stvari koje su mi trenutno prioritet u životu... Tako da, neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo - rekao je on, a mnogi komentarišu da je Car odbio ponudu zbog TikToka baš kao i njegova bivša draga.

Podsetimo, bivša zadrugarka Dalila Dragojević neko vreme radila je kao voditeljka, a kako se prvobitno pisalo, ona je dala otkaz.

Njena koleginica, Anđela Đuričić, održala je lajv na društvenoj mreži TikTok, gde je otkrila da Dalila nije dala, već je dobila otkaz.

- Sve što ja znam jeste da je Dalila dobila otkaz, znate da je danas naš direktor objavio vezano za TikTok, da ljudi koji "giftuju" i koji rade te mečeve neće moći od 1. septembra više da se bave time jer nije u skladu sa firmom. Tako da to je to, ona je posle toga dobila otkaz, očigledno je izabrala TikTok a ne svoj posao i okej, ja nemam ništa sa tim i mene to ne zanima. To je sve što znam i ne bih više pričala na tu temu, ne bih da se mešam u njihove radne odnose, to nije moja stvar - poručila je Anđela u svom obraćanju.

Izvor: Blic.rs
Foto: filiip_car/Instagram

dalila dragojevićFilip CarTikTokZadruga