KAJEM SE ŠTO SAM MUVALA OŽENJENE: Dragana Mitar iskreno o promašajima u ljubavnom životu

Bivša članica grupe "Models" i nekadašnja zadrugarka Dragana Mitar kaže da se kaje zbog veza koje je u prošlosti imala s oženjenim muškarcima, kao i da to sebi više ne dozvoljava.

- Kajem se što sam ranije muvala oženjene, na kraju mi se to uvek obijalo o glavu. Onda sam kasnije shvatila da ja nisam jedini krivac u celoj toj priči. Taj ako je zauzet, a hoće vezu sa mnom, koja sam u tom trenutku slobodna, valjda treba da pazi više šta radi. Te veze uvek nekako počnu tako što i ne znam da postoji treća osoba, pa kad već uđemo dublje u vezu, ispostavi se da su oženjeni ili zauzeti - kaže Dragana i objašnjava da je prestala da praktikuje takve šeme:

- Kad sam shvatila da u vezi sa zauzetima dolazi dosta problema, prestala sam da ulazim u takve odnose. Sad samo u obzir dolaze slobodni momci, mada sam već duže vreme u ozbiljnoj vezi i gledam svoja posla. Ne zanima me čak ni što se priča da sam sponzoruša. Ko se osvrće danas na tračeve! Sposobna sam da sve zaradim sama za sebe, a to što mi je partner poklonio auto od 30.000 evra, pa šta je tu problem? Da je sreće da svaka žena dobija takve poklone.

Bivša modelsica je govorila i na temu nasilja, pa je sve žene posavetovala da se po svaku cenu sklone od nasilnika.

- Znam šta je nasilje jer sam to i sama doživela na svojoj koži. Momak me je maltretirao, ali sam uspela da se izvučem iz tog pakla. Svakoj ženi bih rekla da se skloni od grubijana makar morala da pozajmi novac dok se ne snađe i opet stane na noge. To govorim za one koje misle da nemaju gde i da je jedino mesto gde mogu da ostanu pod istim krovom sa siledžijom. Rešenje uvek postoji, pitanje je samo koliko je neko spreman da trpi ili ne.

Izvor: Republika.rs
Foto: dragana_mitar/Instagram

dragana mitarljubavni životZadruga