POSLE ŠEST MESECI RADA: Anđela Đuričić prekinula saradnju sa "Hajp" televizijom (FOTO)

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" Anđela Đuričić nakon napuštanja imanja u Šimanovcima otpočela voditeljsku karijeru na "Hajp" televiziji.

Dvadesetčetvorogodišnja Crnogorka nakon nekoliko meseci rada na ovoj televiziji obavestila je svoje fanove na društvenoj mreži Instagram da je prekinula saradnju sa ovom medijskom kućom, te da se neće vraćati voditeljskom poslu.

- Ćao, ljudi. Znate da nisam aktivna već neko vreme na Instagramu, pa mi redovno šaljete poruke šta se dešava sa mnom. Da li radim i dalje na "Hajp" televiziji. Ovim putem želim da vas obavestim da je moja saradnja sa "Hajp produkcijom" završena iz meni poznatih razloga. Volim vas i ljubim, ne brinite za mene - napisala je Anđela i dodala:

- Pošto verujem da će odmah krenuti teorije zavere, zašto, kako i da li idem na neku drugu televiziju, odmah da prekratimo to - neću imati veze ni sa jednom televizijom. Nadam se da ste me razumeli, poljubac.

Podsetimo, Đuričićeva je tokom šeste sezone popularnog rijalitija bila u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa Zvezdanom Slavnićem, koji je zbog nje ostavio tadašnju izabranicu Anu Ćurčić. Ana je nedavno počela da radi na "Hajp" televiziji, te su odmah krenula nagađanja da je to pravi razlog Anđelinog prekida saradnje sa ovom medijskom kućom.

Foto: andjelaadjuricicc/Instagram
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Anđela ĐuričićHajp televizijaotkazZadruga