DOBILA NAJMANJU PODRŠKU PUBLIKE: Vanja Živić izbačena iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanim takmičarima Snežani Jovičić, Vanji Živić i Ivanu Marinkoviću pravila igrice koju je za njih osmislio Veliki šef.

- Uzećete kašiku i sa starta krenuti do cilja, svako od vas ima čašu i cilj je što više palente preneti do cilja - rekao je voditelj.

Nakon odigrane igre Tanasijević je saopštio rezultate glasanja.

- 39 posto glasova ima Ivan Marinković, 38 posto glasova ima Sneža Jovičić, a 23 posto glasova ima Vanja Živić i ona napušta "Elitu" - rekao je voditelj.

Vanja je zauvek napustila imanje u Šimanovcima i stigla u studio kod voditeljke Ane Radulović gde je napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu.

Živićeva je dala svoj sud o nedavnom ulasku Stanislava Krofaka u Belu kuću.

- Ovo sa Stanislavom mi je super, iskreno ja sam očekivala da će on ući, jer on dečko želi da se promoviše. Ša je glavni krivac što je on ušao. Miona ga nije pominjala, on je njoj stalno prebacivao za njega. Ša je mnogo ljubormoan, mislim i Miona je, ali on preteruje. On njoj zamara sve, gde gleda, gde drži ruku - rekla je Vanja i dodala:

- Slađa je bacila oko na Stanislava, želi da ga osvoji. Što se tiče Mione, ona je ista, i sigurna sam u njenu ljubav sa Ša, ali on se gubi. Sa druge strane Bebica i Teodora foliranti, on mi je najodvratniji lik. Bojana je odlepila za Anđelom, a ova mala je namazana, to je užas, manipuliše svima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Vanja Živić