NASMEJANA LICA I ENERGIČNA ATMOSFERA: Leto smo ispratili još jednom nezaboravnom OGX BYE BYE SUMMER PARTY

Žurka puna neodoljive svežine

Restoran Equilibrium Day & Night se 11. septembra pretvorio u epicentar zabave u Skoplju, zahvaljujući nezaboravnom U&Z događaju OGX BYE BYE SUMMER PARTY u organizaciji Color Medie Plus, izdavačke kuće najuticajnijeg časopisa Ubavina i zdravje.

Brojni gosti, influenseri i dragi prijatelji organizatora prisustvovali su zabavi, uživali, isprobavali proizvode i stvarali uspomene.

Veče je otvorila Jovana Stojmenović, urednica makedonskog izdanja časopisa „Lepota i zdravlje", „Ubavina i zdravje“, koja je pozdravila prisutne i najavila šta sve mogu da dožive na zabavi punoj neodoljive svežine.

Zlatni partner žurke bio je OGX – američki brend kozmetičkih proizvoda za negu kose, koji je preporučilo 9 od 10 frizera.  OGX proizvodi su inspirisani originalnim receptima koji stvaraju umetnost kose, a rezultati su vidljivi već nakon prvog pranja!

Zlatni partneri žurke bili su i verni prijatelji organizatora iz brenda Catrice, koji svojim širokim asortimanom dekorativno-kozmetičkih proizvoda uvek drže korak sa novim trendovima.

I ova zabava je bila ispunjena neverovatnom svežinom koju uvek garantuju svetski poznate Mentos bombone. Gosti su imali priliku da probaju uzbudljive ukuse mente i voća, a svi koji su se fotografisali sa svojim Mentos paketom i podelili story-post sa oznakom #mentos.mk ušli su u trku da dobiju poklon – paket bombona.

Univerzitet Skoplje organizovao je uveče veliko iznenađenje. Uoči nove akademske godine dodelili su punu stipendiju u iznosu od 8.000 eura, dvogodišnju stipendiju u iznosu od 4.000 eura i jednogodišnju stipendiju u iznosu od 2.000 eura. Trojica srećnih dobitnika izvučena su učešćem na lutriji, a dekanka Ekonomskog fakulteta Univerziteta Skoplje, Daliborka Blaževska objasnila im je brojne mogućnosti studiranja.

Vazduh na svim U&Z žurkama uvek miriše na najlepše parfeme, a ovog puta prisutni su imali priliku da probaju vanvremenske mirisne note Versaćea i Majkla Korsa.

Pored dobrog raspoloženja, za neverovatnu atmosferu pobrinule su se i vesele zdravice u režiji GIN SAX-a i vrhunska votka Svarog.

Ljubitelji viskija nazdravili su legendarnim irskim viskijem Tullamore, a gosti nisu propustili da probaju odlične koktele uz Jagermeister.

Bezalkoholna pića Pivare Skoplje i vode Ladna obezbedila su da učesnici ostanu dobro hidrirani tokom cele noći.

Dobra atmosfera, naravno, zahteva i dobru muziku. Energična muška grupa Libero Band zabavljala je goste svojim raznovrsnim muzičkim repertoarom i priredila žurku za pamćenje.

Najrazigraniji su se zabavljali do ponoći uz retro zvuke seta DJ Lukarevske.

Predivan ambijent sa još divnijim gostima, koji su svojom pozitivnom energijom upotpunili ovo nezaboravno veče.

 

Color Media Pluslepota i zdravljeOGX BYE BYE SUMMER PARTYubavina i zdravje