Ko je obuo sado-mazo veganske sandale i zapalio crvenih tepih? (FOTO)

Nekada smerna devojka, mada oduvek u dizajniranim, stajliš kombinacijama - En Hatavej odlučila je da na njujorškoj premijeri svog novog filma, a kako mnogi predviđaju i ozbiljnog pretendenta na Oskara - "Jadnici" - pokaže svima da je ona sada mlada žena prepuna samopouzdanja.

FOTO: En Hatavej na premijeri "Jadnika" u Londonu

Haljina i sandale, koje na stopalima Anastazije Stil sanja Kristijan Grej iz hit-romana "Pedest nijansi: Siva", nose potpis modnog genija Toma Forda. Ono što je posebno interesantno jeste da je Tom Ford specijalno za En, koja je veganka, napravio ove "veganske" sandale. Znači, ni trunke ničega "životinjskog" u njima...

Osim što je zbog uloge u ovom filmu odlučila da ide "do kraja" i apsolutno se posveti ulaženju u karakter nesrećne Fantine što je uključivalo izgladnjivanje i šišanje na ćelavo, En na svakoj premijeri ili promociji ovog filma daje sve od sebe kako bi se dokazala kao zvezda dostojna Oskara.

Da li je En u ofanzivnoj predoskarovskoj kampanji ili ne, postalo je manje bitno u momentu kada su se sve glave okrenule za njom na crvenom tepihu u Njujorku. Razlog je, naravno, bilo to što je jednostavno blistala sa savršeno stilizovanom kratkom frizurom, glamuroznom/gotik haljinom i opasnim sado-mazo sandalama koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

cipeleen hatavejfilm jadniciles miserablesmodasado-mazo sekssandaletom ford