3 zlatna pravila za kombinovanje modnih detalja

Pri odabiru dodataka morate biti jako oprezne jer je jako tanka linija između šika i kiča, između ukusnog i stila a la cirkus.

Pogledajte naš mali vodič i saznajte koja su to 3 zlatna pravila kada je u pitanju kombinovanje nošenje nakita i modnih aksesoara.

1. Nosite samo jedan veliki detalj. Bilo da je to upadljivi kaiš, ogrlica, narukvica ili nešto drugo, ukoliko ih nosite u isto vreme izgledaćete prenatrpano. Ako želite sa skrenete pažnju na svoje lice i dekolte nosite upadljivu ogrlicu, minđuše ili ešarpu. Ukoliko pak želite da istaknete svoj struka ili bokove odlučite se za pojas ili kaiš; narukvice će takođe učiniti da pogled ide prema vašim bokovima. Ako je kosa vaš adut, stavite ukrasnu šnalu ili maramu.

2. Detalji treba da budu uklopljeni sa stilom odeće. Dakle, elegantna odeća elegantni detalji. Ukoliko mešate stilove teško ćete postići harmoniju. Naravno, eksperimentisanje i kršenje je dozvoljeno, ali sve u meri i sve dok se jasno prepoznaje vaš stil i fazon.

3. U proporciji sa telom. Ukoliko ste visoke, možete nositi veću ogrlicu, torbu ili slično. Sitnije devojke treba da biraju manje detalje, u suprotnom možete izgledati kao da oni vas nose.

mogujatosama.rs

aksesoarimodamodni detalji