SKROMNA: Anastasija Ražnatović otkrila šta je poželela sebi za 19. rođendan

Ona je u četvrtak uveče velikom žurkom na koju je pozvala oko pedesetak najbližih prijatelja proslavila rođendan u jednom lokalu u Beogradu i ovaj parti bio je poklon od mame Cece.

- To je dovoljan poklon, ništa mi ne treba - rekla je Anastasija.

Lepa slavljenica se na žurki pojavila u velikom stilu, u kratkoj pink haljinici i u zlatnim sandalama, čime je osvojila sve prisutne.

- Sebi sam poželela samo sreću i zdravlje - rekla je, a potom otkrila i šta su joj drugi poželeli:

- Pa standardno, ljubav, sreću, zdravlje, ljubav su stavljali na prvo mesto i nadam se da će tako biti kroz celu godinu i nadalje.

Ipak, na pitanje da li je rođendan dočekala zaljubljena, Anastasija je bila misteriozna.

- E, to će biti tajna.

Žurka je trajala do jutra, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Milica Pavlović, Dinča i Milan Mitrović. Mama Ceca je sve vreme đuskala, a posebno ju je pogodila pesma "Mogla sam".

U ponoć je stigla roze torta iznenađenja za slavljenicu, svi gosti su imali prskalice u rukama i uglas su joj otpevali rođendansku pesmu.

Među gostima na rođendanu bili su brojni prijatelji porodice Ražnatović, među kojima i poznate ličnosti.

Naša najveća folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović na žurki se pojavila u seksi crnoj haljini i tom prilikom je indiskretno pokazala izvajane noge, te je svima jasno na koga je Anastasija povukla lepotu. Ceca je otkrila želje za mezimicu.

- Poželela sam joj sve najbolje, ali prvo da bude živa i zdrava.

- Sestri sam poželeo sve najbolje što može da se poželi, ali ništa joj još nisam kupio. Svašta nešto ona meni traži, moja sestra ne preza od toga - rekao je Veljko, koji je ponosan na svoju sestru.

- Nas dvoje smo do desete godine bili neprijatelji, sada se volimo i podržavamo. Stalno joj priređujem neke nestašluke, plašim je po kući, ali to nije za javnost. Najviše sam ponosan na Anastasiju i na način na koji se drži kada niko od nas nije tu.

Inače, Anastasija je veče pre bila u provodu sa mamom i bratom, a Veljko je istakao da su se odlično proveli.

- Bilo nam je vrhunski, ma ja bih mamu stalno izvodio, što bi žena sedela kući? Nema šta mama da pazi ako se primereno ponašaš. A i šta da pazi, valjda je sad red na nas da pazimo?

Kreator Saša Vidić bio je počasni gost na Anastasijinom slavlju. S obzirom na to da je poznaje od kada je bila beba, imao je mnogo toga da kaže o njenom izgledu i fizičkim promenama.

- Iju, od rođenja je znam! Najveći procvat i promenu je doživela pre jedno tri godine, kada je probušila kašiku, postala devojka i počela da vežba. Na Tasu su svi gledali kao malu bucku, a gle šta od male bucke nastade. Svi su videli kakva je bila, sad je izrasla u lepoticu.

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

Izvor: Blic

anastasija ražnatovićceca raznatovicveljko ražnatović