NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG: Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić fotografijom iz kreveta priznali da su ponovo u ljubavnoj vezi

Turbulentna ljubavna veza Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića tokom pete sezone rijaliti šou programa "Zadruga" bila je jedna od glavnih tema domaćih medija.

Kada je Viki otkrila da je u drugom stanju, Markova porodica lažirala je smrt njegovog oca Franja, kako bi nekadašnjeg tenisera izvukli sa rijaliti imanja u Šimanovcima i razdvojili ga od Mitrovićeve.

Dvadesetdvogodišnja starleta odlučila je da prekine trudnoću i tada je razočarana Markovim ponašanjem tvrdila da mu se nikada neće vratiti.

Međutim, otkako je napustila Belu kuću, u medijima su se često pojavljivali navodi da su bivši zadrugari obnovili svoju vezu, ali da to kriju zbog Markove porodice, koja ne prihvata Viktoriju.

Mitorvićeva i Osmakčić svojim poslednjim objavama na društvenoj mreži Instagram ponovo su pokrenuli nagađanja da su oni ipak u ljubavnoj vezi.

Naime, atraktivna crnka objavila je svoju fotografiju iz kreveta i označila Osmakčića, koji je njenu objavu podelio na svom nalogu i tako indirektno potvrdio pisanja medija da su ponovo zajedno.

Foto: viki_mitrovic_official/Instagram
Foto: markoosmakcic/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ljubavna vezaMarko OsmakčićViki Mitrovićviktorija mitrovićZadrugazadruga 5