Nastavljena kampanja "Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet"

Centar za lokalnu demokratiju uz medijsku podršku kompanije "Color Media Communications" u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja četvrtu godinu zaredom organizuje kampanju "Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet".

Kampanju su podržale i ambasade stranih država u Beogradu, pa smo na naše veliko zadovoljstvo u projekat uvrstili predloge stranih država iz celog sveta.

Izložba na kojoj su predstavljene fotografije sa tekstom o životu i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta gostovaće širom Srbije i tokom 2022. godine, te će posetioci izložbe biti u prilici da se upoznaju sa interesantnim životnim pričama i uspesima osoba sa invaliditetom iz celog sveta.

Cilj ove društveno odgovorne kampanje je prevazilaženje predrasuda prema ljudima sa invaliditetom, kroz sjajne primere osoba koje su predstavljene na izložbi, kao i podizanje njihove vidljivosti u društvenoj zajednici.

Otvaranje izložbe "Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet", održaće se u ponedeljak, 19.12.2022, sa početkom u 11.00h, u Bačkoj Palanci (ispred zgrade Opštine, Kralja Petra 16)

Izložbu će otvoriti Milan Čavić, predsednik Skupšine opštine Bačka Palanka.

bačka palankaCentar za lokalnu demokratijucolor media communicationskampanja "Osobe sa invaliditetom koje menjaju svet"Milan Čavićministarstvo za rad zapošljavanje boračka i socijalna pitanja